Connect with us

Nieuwste

Wilfred Genee doet boekje open over stoppen Vandaag Inside

Wilfred Genee

Wilfred Genee zegt dat het verstandiger is om even niets te zeggen over het stopzetten van Vandaag Inside. Dat vertelt hij in zijn radioshow The Friday Move op BNR. “Het heeft op dit moment niet zo veel zin om in emoties te reageren.”

De presentator geeft toe dat de emoties de voorbije week hoog opliepen. “Dan denk ik dat het verstandiger is om even een pas op de plaats te maken. Als je vanuit emoties allerlei dingen gaat roepen wordt het allemaal veel lastiger”, klinkt het.

Hij vraagt zich af wat hij anders had kunnen doen. “Ik denk dat ik in deze situatie wat rustiger en ingetogener ben geweest en niet heb geprobeerd om alles op te lossen.” Daarmee verwijst hij naar de rel rond Akwasi. “Toen vlogen Johan en René elkaar via de media in de haren.”

Over de beslissing om te stoppen van Johan Derksen, vertelt hij: “Johan besloot om te stoppen en ik vond dat wij daar solidair in moesten zijn.” Sindsdien heeft hij een rustige week gehad. “Ik ben een paar dagen met mijn kinderen naar het strand geweest in Scheveningen.”

Economie

Monique waarschuwt André Hazes: “Dan krijg je je kind niet meer te zien”

Pijnlijk nieuws over André Hazes. Monique zou ermee gedreigd hebben dat hij hun zoontje niet meer te zien zou krijgen. Wat is er nú weer aan de hand?

Het is – uiteraard – Yvonne Coldeweijer die opnieuw uitpakt met een ‘scoop’ over André Hazes en Monique Westenberg. En deze kan echt wel tellen…

Het gaat allemaal om de Spaanse dame waarmee André Hazes onlangs in verband werd gebracht. Nu blijkt dat de twee effectief een relatie hadden met elkaar…

Hazes zou in 2019 enkele maanden samen geweest zijn met de Spaanse vrouw – die dat in een gesprek met Yvonne Coldeweijer bevestigde – maar nu blijkt er méér aan de hand te zijn.

De Spaanse vrouw in kwestie beweert dat André Hazes tegen haar beweerde dat hij Monique absoluut te vriend moest houden. “Als ik haar niet te vriend hou, mag ik mijn kind niet meer zien”, zou de zanger tegenover zijn Spaanse vriendin hebben uitgesproken. Al wil Yvonne daarover één ding kwijt…

Zelfs Yvonne Coldeweijer beweert in haar Youtube-video dat ze moeilijk kan geloven dat Monique dergelijke uitspraak gedaan zou hebben. Al weet je natuurlijk nooit…

Lees verder

Economie

Vrouw Rob de Nijs deelt emotioneel bericht: ‘Zijn dood nadert’

Rob de Nijs gaat vanwege zijn Parkinson steeds verder achteruit. Volgens zijn vrouw Jet nadert het afscheid, iets waar ze liever niet aan wil denken. En hoewel niemand in de toekomst kan kijken, is Jet heel bewust van alles wat Rob nu nog meemaakt.

Rob en Jet zijn al dertig jaar samen, maar de afgelopen tijd moesten ze samen de nodige uitdagingen aan. De gezondheid van Rob blijft achteruitgaan. ,,Het is aanpoten”, vertelt ze in gesprek met weekblad Weekend. ,,Rob wordt natuurlijk wat minder mobiel, dus ik moet wel de handen uit de mouwen steken. Maar hij is het meer dan waard om dat voor te doen. Hij is een lief mens, dus ik doe het graag voor hem.”

‘Leven alsof het je laatste dag is’

Sinds Rob achteruit gaat is Jet bewuster gaan leven en leeft ze meer met de dag. ,,De kans is natuurlijk groot dat er een afscheid gaat komen. Niemand kan in de toekomst kijken, eigenlijk zouden we allemaal zo moeten doen, leven alsof het je laatste dag is”, aldus Jet. Toch komt soms ook het besef dat het einde nadert, maar daar is ze liever niet mee bezig. ,,Sterker nog, ik sta daar liever niet bij stil, want dat is niet lekker leven. Dus dat doen we ook zo min mogelijk.”

‘Hij loopt niet meer’

Hoe gaat het nu lichamelijk met Rob? ,,Hij loopt niet meer en staan wordt ook moeizamer, dus dan kun je het wel een beetje bedenken”, aldus Jet. Toch betekent het niet dat de twee samen geen dromen meer hebben. Jet zou zelfs graag willen emigreren naar Bonaire, de plek waar ze het meest gelukkig zijn. Maar naast de gezondheid van Rob, spelen er ook nog andere dingen waardoor ze dat niet aandurft. ,,Mijn moeder is heel ziek en mijn vader is ook niet meer piepjong, dus dan doe je dat niet zo makkelijk.”

‘Het is veel’

Dat naast Rob ook haar moeder ziek is, is voor Jet heftig. Haar moeder is 93 en lijdt aan alzheimer. ,,Tot vorig jaar woonde ze nog thuis en was ik daar veel. Dat zou ik nu niet meer kunnen, in combinatie met de zorg voor Rob. Mijn vader is nu ook net verhuisd naar een verzorgingstehuis. Het is zorgen voor Rob, zorgen dat mijn vader het goed heeft… Mijn moeder zit nu wel goed, maar alles bij elkaar is het veel.”

Lees verder

Nieuwste

ING heeft zeer slecht nieuws voor alle klanten

Het gaat heel erg slecht bij de ING Bank. Sinds 10.00 uur vanmorgen ligt de mobiele app eruit en ook op Mijn ING kunnen mensen al uren niet inloggen.

Waar veel mensen zich over verbazen, is het gebrek aan communicatie vanuit de bank. Er kwam alleen een lullig bericht dat er een storing is, maar er wordt niet verteld waardoor het komt. Met het ‘we werken eraan om het op te lossen’ is dus niemand geholpen.

Maar nu heeft de ING van zich laten horen. Er wordt nog steeds niet verteld wat de oorzaak is (cyberaanval? Problemen met het bijstellen van limieten?) Het enige dat de bank kwijt wil, is dat men ‘niet kan inschatten’ hoe lang de storing nog zal aanhouden. Volgens een woordvoerder kunnen dat uren, maar ook dagen zijn.

Kortom: hier heeft niemand wat aan.

Bron: Trendnieuws

Lees verder

Trending