Connect with us

Nieuwste

Dochter Johan Derksen wijst Hélène Hendriks keihard af

Hélène Hendriks

De dochter van Johan Derksen, Marieke, weigert om sidekick te worden van Hélène Hendriks in de talkshow HLF8. De dochter van laat weten: “Ik heb geen zin in al die bullsh*t.”

De geflopte talkshow HLF8 begint bijna aan een nieuw seizoen. De presentatie wordt voorlopig waargenomen door Hélène Hendriks en Leonie ter Braak. Johnny de Mol zit immers nog steeds in het beklaagdenbankje. De makers willen dat de talkshow dit seizoen minder inwisselbaar en minder saai is.

Hélene stuurde een vlammende brief naar het productiehuis. “Als we doen wat we deden, krijgen we wat we kregen. Het is lekker cliché, maar het is natuurlijk wel zo. Ik heb inderdaad een mail geschreven.” Wat moet er dan veranderen? “Ik vind bijvoorbeeld dat je moet durven om het grote nieuws eens een keertje los te laten en áls je het al behandelt dan moet je het anders behandelen en een andere invalshoek kiezen, maar we gingen met z’n allen achter corona en de oorlog aan.”

Marieke Derksen

Johan Derksen onthult dat zijn dochter, Marieke Derksen, benadert is als sidekick. Hélène geeft toe: “Ja, dat wilde ik graag ja, maar ze mag niet, hè? Of wil ze niet?” Johan reageert: “Nou, het probleem is. Zij zegt tegen mij: ‘Als jij wat zegt daar, dan krijg ik alle bullsh*t op social media over me heen, laat staan als ik zelf wat ga zeggen. Ik heb daar geen zin in’.”

Dat vindt de blondine ontzettend jammer: “Ja, maar zij is wel iemand met een mening. Dat heb ik ook opgeschreven: als je een sidekick of iemand aan tafel hebt, moet je wel iemand hebben die een beetje body heeft en iets durft te zeggen.”