-

Over ons

Dagelijkse Verhalen is een online platform met focus op infotainment en boeiende nieuwsberichten uit binnen- en buitenland. Niet altijd ‘nieuws’ met de hoofdletter ‘N’, maar vooral fascinerende verhalen die de moeite waard zijn om verteld te worden en die je gewoon niet wil missen.

Onze website wordt aangestuurd en gevoed door een onafhankelijke groep van internetjunkies en bloggers, die jouw aandacht wensen af te leiden van het alledaagse, chaotische leven.

Ons uitgangspunt is dat wie Dagelijkse Verhalen volgt altijd wel kan uitpakken met een straf, bizar, emotioneel, aangrijpend of interessant verhaal. Onze Dagelijkse Verhalen zijn er bovendien om een conversatie op gang te brengen, een maatschappelijk debat te voeren over de meest uiteenlopende thema’s of gewoon om even bij stil te staan.

Wij hebben niet de pretentie om een journalistiek medium te zijn, maar zijn vooral gefocust op entertainment.

Onze onafhankelijke bloggers zijn gepassioneerde schrijvers vanuit alle hoeken van de wereld die een voorliefde hebben voor schrijven. Op die manier proberen wij een zo breed mogelijke groep van geëngageerde lezers te bereiken.

Heb je zelf een verhaal dat je met de wereld zou willen delen? Stuur ons dan een mailtje op [email protected].

Dagelijkse Verhalen is alvast erg trots en dankbaar dat wij jou tot onze lezers mogen rekenen!