-

Nieuwste

Jarige Mariska Bauer openhartig over herseninfarct

Mariska Bauer

Toen ‘Maris’ onlangs getroffen werd door een herseninfarct, stond het leven van Frans en Mariska Bauer plots helemaal op zijn kop. Ondertussen gaat het heel wat beter met de blondine en kan ze haar verjaardag vieren.

Mariska deelt op haar Instagram een vrolijk kiekje van zichzelf. Ze zegt dat ze blij en dankbaar is dat ze 46 kaarsjes mag uitblazen. Mariska stelt haar volgers gerust en zegt dat ze het goed maakt.

De vrouw van de zanger vertelt: “Gelukkig verloopt mijn herstel voorspoedig en voel ik me goed, mede dankzij de steun van mijn man, de kinderen ouders en beste vriendinnetjes.” Ze richt zich ook nog even rechtstreeks tot haar fans: “Ook de berichten en die ik van jullie krijg doet me erg goed! Dank je wel.”

(Lees verder onder de post)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ??????? ????? (@mariskabauer)

Ook Frans zet zijn Maris natuurlijk uitgebreid in de bloemetjes. Bij een romantisch kiekje van hun tweetjes schrijft hij: “Vandaag mag Mariska er een jaartje bij op tellen! Hiep hiep hiep hoera!”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Frans Bauer (@fransbauer)

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder