-

Economie

Johan Derksen in elkaar getimmerd door hooligans

In een recente aflevering van de talkshow Vandaag Inside heeft Johan Derksen, de bekende voetbalanalist, een sch0kkend verhaal gedeeld over een gebeurtenis van jaren geleden.

Hoewel hij nu vooral bekend is vanwege zijn televisiecarrière, was Derksen ooit een geduchte journalist, berucht om zijn kritische columns en scherpe pen.

Tijdens de uitzending deelde Derksen zijn verhaal over een bootreis naar Engeland die bijna fata*l afliep.

Hij was onderweg om een wedstrijd van Nottingham Forest bij te wonen en bevond zich op dezelfde boot als een groep fanatieke supporters van FC Utrecht.

Tot zijn schrik werd hij herkend door een van de meest doorgewinterde fans uit de harde kern van de supportersgroep.

Dit leidde niet tot verzoeken om handtekeningen of selfies; in plaats daarvan esc*leerde de situatie snel.

De supporters, die blijkbaar niet te spreken waren over zijn scherpe columns, probeerden Derksen van de boot te gooien.

Wat volgde was een zenuwslopende achtervolging over het dek, waarbij de voetbalanalist voor zijn leven moest rennen.

Dankzij zijn snelle denken en wat hulp wist Derksen aan deze dre!gende situatie te ontsnappen zonder in het koude water van de Noordzee te belanden.

Dit sch0kkende inc!dent heeft velen verbaasd en onderstreept de passie en soms zelfs agr*ssie die gepaard kan gaan met fanatiek supportersgedrag.

Het fragment van de uitzending waarin Derksen zijn verhaal deelde, is hieronder te bekijken:

Dit verhaal werpt een nieuw licht op Johan Derksen, die naast zijn rol als voetbalanalist ook persoonlijke uitdagingen heeft moeten overwinnen.
Johan Derksen

Zijn vastberadenheid om te ontsnappen aan een potentieel gevaarlijke situatie getuigt van zijn doortastendheid en levenslust.

Economie

Viraal Tiktok video zet online discussie in gang over verstelbare stoelen bij lange vluchten

Het zoeken naar comfort tijdens een vliegreis kan behoorlijk irritant zijn, met name bij langeafstandsvluchten.

Is het achterover leunen van je stoel de oplossing of biedt een nekkussen soelaas? Is het de investering waard om voor first class te kiezen, of voldoet een plaats in de economy class?

Een bepaalde TikTok-gebruiker en reisblogger heeft een veelvoorkomend dilemma tijdens vluchten, en vooral bij langeafstandsvluchten, aangekaart: de vraag of het geoorloofd is je stoel achterover te kantelen.

Na het plaatsen van haar verhaal, wakkerde ze een hevige online discussie aan.

Lees verder om te ontdekken wat de meerderheid daarover te zeggen had.

Taylor Futch, bekend op TikTok als @tfutchh, bracht een veelvoorkomend scenario ter sprake op het sociale netwerk.

Op een vlucht besloot ze haar stoel achterover te zetten voor meer comfort, maar de passagier achter haar was daar niet van gediend en duwde haar stoel terug naar voren.

“Wow, iemand heeft net mijn stoel vooruitgeduwd en gezegd dat ik niet mag leunen tijdens mijn tien uur durende vlucht omdat ze dat te veel vindt”, postte Taylor bij een video van negen seconden die ondertussen viraal is gegaan. “Wat moet ik nu doen?”

De reacties op het dilemma van de 26-jarige lieten niet lang op zich wachten en de meningen waren verdeeld.

Eén persoon betoogde: “Jullie zijn gek… Als mijn stoel achterover kan en ik heb ervoor betaald, dan leun ik ook achterover!!! En als degene achter mij hetzelfde doet… ✨ dan hebben ze net zoveel ruimte✨”.

Een ander persoon gaf tegenwicht: “Alleen omdat het kan, betekent nog niet dat je het moet doen. Ik zou het niet prettig vinden als iemand het bij mij deed, dus doe ik het ook niet bij een ander. ✨”

Er waren ook mensen die aangaven dat ze zelfs op lange vluchten rechtop zouden blijven zitten om de passagier achter hen niet te hinderen.

Er was in ieder geval één reactie die niet de passagiers de schuld gaf, maar de luchtvaartmaatschappijen. “Als jullie zeggen dat achterover leunen onbeleefd is, zijn jullie eigenlijk boos op de luchtvaartmaatschappijen. Schrijf ze een e-mail om te klagen dat ze de stoelen groter moeten maken en meer ruimte moeten bieden.”

In een vervolgpost deelde Taylor dat ze haar stoel achterover had gezet, behalve tijdens de maaltijden.

@tfutchh

What would you do? #traveltiktok #solotravel #hostellife

♬ queen of disaster with sparkles – ˚ ˚。° ⋆♡˚🎀 ꒰ ྀི ◞ ˕ ก ꒱ ⭐️

Wat vind jij? Is het acceptabel om je stoel achterover te leunen in een vliegtuig, ongeacht de duur van de vlucht of maakt de lengte van de vlucht toch uit?

Deel je mening in de reacties.

Lees verder