-

Algemeen

Man geeft 70.000 euro uit aan tattoos over hele lichaam en oogbollen

Neem een redelijk grote groep mensen en de kans is groot dat je er een vindt die zijn lichaam op de een of andere manier heeft aangepast.

Ik bedoel niet iets drastisch – we hebben het hier niet over het verwijderen van ledematen of het splitsen van tongen – maar eerder dat de persoon in kwestie misschien heeft besloten om een liberale benadering te volgen met piercings of tatoeages.

Mijn punt is dat mensen hun uiterlijk aanpassen om de creativiteit die ze van binnen hebben te weerspiegelen niets nieuws is. Mensen kunnen experimenteren met lichaamskunst, de kleur van hun haar veranderen, een radicale verandering ondergaan met betrekking tot hun garderobe en modekeuzes… je snapt het wel.

Maar zo ver gaan dat je jezelf bijna onherkenbaar maakt, is niet het gebruikelijke pad dat mensen bewandelen, wat het des te opvallender maakt wanneer iemand dat wel doet.

Quest Gulliford, uit Las Vegas, Nevada, begon naar verluidt zijn reis van lichaamsaanpassing terug in 2009. Sindsdien heeft hij een duizelingwekkende $70.000 uitgegeven aan ontelbare tatoeages en procedures gericht op het veranderen van zijn uiterlijk.

Vandaag de dag is hij nauwelijks nog te herkennen als de man die hij ooit was… en zijn pre-radicale tatoeagefoto’s zijn echt iets bijzonders.

@questg.tv WE DID IT YALL! We finnally got @ QuestG.TV Verified on T!KT0K. I’m BEYOND GRATEFUL for every single one of yall as INDIVIDUALS. I couldn’t have even gotten close without attracting such beautiful souls like yourselves. So, THANK YOU 🫵 I love you🫵 & YOU 🫵 are amazing. Let’s get to a million now 🙂 see you over there on live #fyp ♬ CLOUD 333 – Bvtter

Volgens Quest zelf waren zijn eerste tatoeages ter nagedachtenis aan de strijd tegen H0dgkin-lymf00m die hij overleefde toen hij in de zevende klas zat. Met dat doel tatoeëerde hij zichzelf met de woorden “God Eerst” en een kruis aan de linkerkant van zijn borst. Later voegde hij een paars k@nkerrlint toe.

@questg.tv Replying to @Ronnoc_nesnej my Tattoo Progession. What year should i post next for you all to see? #fyp @Quest Gulliford ♬ i like the way you kiss me – Artemas

Hij wist het destijds misschien niet, maar het was het startpunt van een reis die Quest naar virale roem en socialemediasterrendom zou leiden. Vandaag de dag heeft hij meer dan 1 miljoen volgers op TikTok en meer dan 250.000 op Instagram.

“Ik had een grote lymfeklier die groeide… Ik dacht er niets van,” zei hij, volgens de Daily Mail. “Het was ongeveer zes maanden chem0therapie. Ik voelde me daarna een soort supermens.”

Wat volgde op die eerste tatoeages was een hele catalogus van kunstwerken die zijn hele lichaam beslaan. Hij liet zelfs een tatoeëerder een naald in alle kanten van zijn oogbollen steken om ze zwart te maken.

“Het kostte me op de dag zelf veel tijd, nadat ik de winkel in Houston, Texas binnenliep, om mezelf überhaupt zover te krijgen om het te laten doen,” zei hij, volgens de Mail.

“Het is niet echt zoals een tatoeage op je huid, het is meer een injectie of aanpassing.” Quest is nu misschien bedekt met honderden tatoeages, maar hij heeft onlangs een aantal foto’s geüpload die zijn avontuur vanaf zijn vroegste begin documenteren, waarbij hij zijn ontwikkeling laat zien gedurende de tien jaar tussen 2009 en 2019.

Wat vind je van Quest’s tatoeages? Zou je je ooit kunnen voorstellen om een ‘oogbaltatoeage’ te laten doen? Laat het ons weten in de reacties.

Algemeen

Iris uit B&B Vol Liefde zwaar onder vuur: ‘Ze heeft lak aan RTL’

Of ze nu in Griekenland zit of niet, B&B Vol Liefde-kandidaat Iris houdt haar ‘Yamas’-gewoonte vrolijk in stand, zelfs in Nederland. Vorige week werd ze gespot met deelnemer Jan, wat de nodige wenkbrauwen doet fronsen. Volgens Robin Heerkens en Elsemieke Wormhoudt van de Veronica Superguide-podcast B&B Vol Liefde 2024: De Nabeschouwing, is RTL hier waarschijnlijk niet blij mee. Het netwerk staat erom bekend dat het kandidaten liever niet samen in het openbaar ziet voordat alle afleveringen, inclusief de reünie, zijn uitgezonden. Dit leidt namelijk al snel tot spoilers, iets waar fans en het netwerk niet op zitten te wachten.

Iris en Jan Samen in Nederland

In de nieuwste aflevering van de podcast B&B Vol Liefde 2024: De Nabeschouwing vertelt Robin dat Iris en Jan onlangs in Nederland zijn gespot, een week voordat de opnames van de reünie plaatsvonden. Het duo werd gezien in een platenzaak en op een terras in Scheveningen. Het vriendschappelijke contact tussen hen lijkt dus nog steeds aanwezig te zijn. Dit roept echter vragen op over hun relatie, vooral omdat ze de regels van RTL overduidelijk overtreden door samen in het openbaar te verschijnen.

Regelbreuk Tot Onvrede van RTL?

De regels van RTL zijn strikt: kandidaten mogen niet samen in het openbaar gezien worden zolang de reünie-aflevering nog niet is uitgezonden. Dit is bedoeld om spoilers te voorkomen, zodat kijkers niet al kunnen invullen wat er achter de schermen speelt. Iris en Jan lijken zich echter weinig aan te trekken van deze voorschriften. Ze zaten openlijk op een terras langs de weg, waardoor ze voor iedereen zichtbaar waren. Robin grapt zelfs dat “als je je autodeur opendeed, je Iris tegen haar mond sloeg.” Met andere woorden, de twee deden weinig moeite om hun ontmoeting verborgen te houden.

Wat Betekent Dit Voor Hun Relatie?

Het feit dat Iris en Jan samen in Nederland werden gezien, roept natuurlijk de vraag op wat dit betekent voor hun relatie. Volgens Elsemieke is het een teken dat de twee gewoon doen waar ze zin in hebben. “Het zegt in ieder geval iets over twee mensen die lekker hun gang gaan,” vertelt ze lachend in de podcast. Elsemieke gelooft niet dat er veel romantische vooruitgang is geboekt sinds de opnames van B&B Vol Liefde. Aangezien de show werd opgenomen in april en mei, en Iris daarna een drukke zomer had met haar B&B in Griekenland, lijkt het erop dat ze nu simpelweg de tijd nemen om elkaar beter te leren kennen.

Geen Grootse Liefde, Maar Wel Verbinding

Hoewel de ontmoeting in Nederland niet per se wijst op een diepgaande liefdesrelatie tussen Iris en Jan, laat het wel zien dat de twee nog steeds een sterke band hebben. Het feit dat ze elkaar blijven opzoeken, ook buiten de opnames om, wijst op een hechte vriendschap of een opbloeiende relatie. Jan had na de opnames verplichtingen in Nederland, en het lijkt erop dat hij en Iris elkaar daar gewoon wilden zien en samen tijd wilden doorbrengen. Dit hoeft echter niet te betekenen dat er een grootse liefdesgeschiedenis tussen hen is ontstaan.

Wat Zegt Dit Over Hun Toekomst?

Elsemieke is ervan overtuigd dat Iris en Jan nog steeds op hetzelfde niveau zitten als tijdens de opnames van de show. Er is misschien geen grote liefdesdoorbraak, maar ze genieten van elkaars gezelschap en ontdekken samen wat de toekomst brengt. Het is mogelijk dat hun relatie verder zal ontwikkelen, maar op dit moment lijkt het erop dat ze het rustig aan doen en vooral genieten van de momenten die ze samen hebben.

Hoewel de ontmoeting tussen Iris en Jan waarschijnlijk niet goed zal vallen bij RTL, biedt het wel een interessant inkijkje in hun huidige relatie. Fans van B&B Vol Liefde zullen ongetwijfeld benieuwd zijn naar wat de toekomst voor hen in petto heeft, vooral nu de reünie-aflevering nog moet worden uitgezonden.

Lees verder