-

Economie

Vrouw is helemaal klaar met mannen die haar alleen een drankje aanbieden op een eerste date: ”Ik ben minstens een etentje waard”

Romantische ontmoetingen zijn zonder twijfel gebeurtenissen die een wervelwind van emoties met zich meebrengen: mannen en vrouwen weten vaak niet wat ze kunnen verwachten tijdens een eerste date en kiezen daarom vaak voor een eenvoudig drankje om elkaar beter te leren kennen.

In de meeste gevallen, als er chemie is tussen beide partijen, verloopt alles soepel… meestal dan.

Een jonge vrouw uit Melbourne, Australië, heeft echter een andere kijk op deze kwestie.

Na een avondje uit dat in haar ogen teleurstellend was, verklaarde ze dat ze “genoeg heeft van mannen die haar alleen een drankje aanbieden op een eerste date” omdat ze vindt dat ze “te mooi” is en “minstens recht heeft op een diner.”

Tasia Taderera, zoals de jonge vrouw heet, deelde haar gevoelens via een video op TikTok, die inmiddels meer dan 1 miljoen keer is bekeken.

In de video legt ze uit dat ze zojuist terugkeerde van een eerste date waarbij de jongeman haar alleen een drankje aanbood voordat hij haar vele vragen stelde.

Terwijl ze naar haar kleding wees, benadrukte ze dat ze “minstens een diner en wat goede wijn waard is.”

Ze vervolgde: “Kijk dan naar me, neem me mee uit eten!

Probeer niet al deze informatie van mij te krijgen voor een drankje waar je niet voor wilt betalen, terwijl ik zo mooi ben.”

De video heeft uiteenlopende reacties opgeleverd.

Sommige vrouwen waren het met haar eens en deelden hun eigen ervaringen waarin ze werden meegenomen naar een museum en uit eten op hun eerste date.

Anderen vonden echter dat haar verwachtingen te hoog waren en dat het niet fair was om van een man te verwachten dat hij meteen voor een compleet diner zou betalen, vooral als ze elkaar net leren kennen.

Wat is jouw mening over deze kwestie?

@tasiataderera0

Dating men in 2022 be like. #fy #fyp #dating #tinder #melbourne

♬ original sound – Tasia Taderera

Economie

Cameravrouw heeft ‘ander verhaal’ over incident met Joost Klein: ‘Dit is er echt gebeurd’

De cameravrouw, betrokken bij het incident dat leidde tot de diskwalificatie van Joost Klein voor de finale van het Eurovisie Songfestival, heeft een andere lezing van de gebeurtenissen dan de artiest zelf, volgens de directeur-generaal van de European Broadcasting Union, Noel Curran.

In een interview met de Zweedse radiozender Sveriges Radio, vermeldde Curran dat de verklaringen van de cameravrouw verschillen van die van Klein, maar hij specificeerde niet wat haar versie van het verhaal inhoudt.

De directeur-generaal reageerde op een statement van de AVROTROS over het voorval dat ervoor zorgde dat Klein niet kon deelnemen aan het Songfestival.

Volgens de omroep had Klein een “dreigende beweging” gemaakt naar de camera omdat de cameravrouw hem bleef filmen, ondanks zijn herhaalde verzoeken om dat niet te doen. Hij zou de cameravrouw hierbij niet fysiek hebben aangeraakt.

Dit is de eerste keer in de 68-jarige geschiedenis van het Eurovisie Songfestival dat een land wordt gediskwalificeerd nadat de wedstrijd al begonnen is.

Na deze ongekende gebeurtenis is de Eurovisie Songfestivalgemeenschap in rep en roer. De diskwalificatie van Joost Klein heeft niet alleen impact op de Nederlandse delegatie, maar roept ook vragen op over de regelgeving en de handhaving ervan tijdens het festival.

Fans en experts debatteren hevig over de consequenties van dit besluit en de transparantie van het besluitvormingsproces.

Op sociale media hebben zowel supporters van Klein als kijkers die pleiten voor strikte naleving van de regels hun mening niet onder stoelen of banken gestoken.

Deze situatie heeft een levendige discussie op gang gebracht over de grenzen van artistieke vrijheid en respect voor de operationele normen binnen een dergelijk internationaal evenement.

Het Eurovisie Songfestival staat bekend om zijn diversiteit en inclusiviteit, waardoor dit incident des te opmerkelijker is. De organisatie staat nu voor de uitdaging om haar regels te herzien en mogelijk aan te passen om toekomstige conflicten te voorkomen en tegelijkertijd de integriteit van het evenement te waarborgen.

Noel Curran benadrukte dat het belangrijk is om uit dit voorval te leren en het festival te blijven verbeteren voor alle deelnemende landen en artiesten.

Lees verder