-

Economie

Man vraagt vrouw niet in het bijzijn van zijn ouders borstvoeding te geven: “Hij denkt dat ze zich er ongemakkelijk bij voelen”

De aankomst van een baby is een vreugdevolle gebeurtenis die het leven van nieuwe ouders onvermijdelijk verandert en aanpast.

Er komt een nieuw ritme met luiers verschonen, dutjes en natuurlijk het voeden van de baby.

Tegenwoordig wordt borstvoeding in het openbaar over het algemeen geaccepteerd, en sommige winkelcentra hebben zelfs speciale ruimtes voor moeders die willen voeden terwijl ze winkelen.

Echter, niet iedereen voelt zich volledig op zijn gemak bij dit natuurlijke gebaar.

Een jonge vrouw raakte in conflict met haar man nadat ze haar verhaal deelde op het Reddit-forum.

De 23-jarige vrouw is bijna uitgerekend en haar 24-jarige man probeert een ‘regel voor borstvoeding’ op te leggen voor het bezoek van zijn familie.

Laten we de situatie eens nader bekijken.

“Zijn familie (moeder, vader en broer) komt op bezoek.

Hij weet dat ik borstvoeding wil proberen en vertelde me dat zijn enige ‘regel’ is om dit niet te doen in het bijzijn van zijn familie,” legde de vrouw uit in haar Reddit-post.

“Hij zegt dat hij niet wil dat ik zijn vader en broer ongemakkelijk maak en dat ik elke keer naar boven moet gaan om onze baby te voeden,” voegde ze toe.

Haar man beloofde bij haar te zijn tijdens de voedingen, zodat hij ook een band met de baby kon opbouwen.

De 23-jarige vrouw was echter niet enthousiast over deze oplossing. Ze zou moeten herstellen en rusten na de bevalling, en het vaak op en neer lopen van de trap zag ze als een probleem.

Ze probeerde haar man ervan te overtuigen dat zijn familie de kamer kon verlaten of “de andere kant op kon kijken” als ze zich ongemakkelijk voelden.

“Ik zei dat ik me misschien zou bedekken, maar ik moet kunnen zien omdat ik nog steeds aan het leren ben,” voegde ze eraan toe.

Er ontstond echter een impasse tussen het echtpaar, en daarom vroeg de vrouw online om advies over hoe ze het conflict het beste konden oplossen.

Reddit-gebruikers steunden de aanstaande moeder en vonden haar recente suggesties de meest optimale oplossing: “Toen ik mijn dochter kreeg, voelde mijn vader zich ook een beetje ongemakkelijk bij het hele borstvoedingsgedoe.

Hij ging gewoon weg op het moment van de voeding.

Toen ik klaar was, ging ik naar ze toe uit respect, maar in mijn huis was het juist mijn vader die zich verwijderde als hij zich ongemakkelijk voelde,” deelde een jonge moeder haar ervaring.

Wat is jouw mening hierover?

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder