-

Economie

Bekendmaking: Sylvie Meis onthult nieuwe relatie met succesvolle F1-coureur!

Sylvie Meis heeft opnieuw succes geboekt in de datingwereld. Het supermodel, dat onlangs nog scheidde van kunstenaar Niclas Castello, zou nu een relatie hebben met autocoureur Markus Winkelhock, zo melden Duitse media.

Het stel zou elkaar al langer kennen, maar tijdens een campagne voor modebedrijf MAC Jenas is de vonk echt overgeslagen.

Volgens een bron waren de twee helemaal op hun gemak bij elkaar en lijken ze zowel professioneel als privé goed bij elkaar te passen.

Markus Winkelhock is een 42-jarige coureur en zoon van de overleden Formule 1-coureur Manfred Winkelhock.

Hij heeft zelf ook geracet in deze klasse en nam in 2006 en 2007 zelfs deel als invaller voor het Nederlandse Spyker-team.

Helaas heeft hij maar één race kunnen rijden, want daarna ging het team verder met Sakon Yamamoto.

Sylvie Meis lijkt nu gelukkig te zijn met Markus Winkelhock, maar het is nog onbekend wat de toekomst voor dit koppel in petto heeft.

Het is niet de eerste keer dat het supermodel haar hart verliest aan een bekende persoonlijkheid.

Eerder had ze een relatie met onder meer Rafael van der Vaart en Charbel Aouad.

Het is niet alleen de liefde die goed lijkt te gaan voor Sylvie Meis, want ze is ook nog eens succesvol in haar carrière als model en presentatrice.

Zo heeft ze onder meer gewerkt voor Victoria’s Secret en was ze jurylid bij Germany’s Next Topmodel.

Het lijkt erop dat de toekomst er rooskleurig uitziet voor deze veelzijdige en getalenteerde vrouw.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Markus Winkelhock (@markus_winkelhock)

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder