-

Nederland

Koninklijk schandaal: Prinsessen Amalia en Alexia raken slaags!

Koninklijke zussen in heftige ruzie: “Tranen werden vergoten”

Een bron dicht bij het koninklijk huis meldt dat er een flinke ruzie gaande is tussen Prinses Amalia en haar zusje Alexia.

De twee prinsessen konden het niet eens worden over wie er het beste gekleed was tijdens een bijeenkomst en dit zou hebben geleid tot een heftige woordenwisseling tussen de zussen.

Volgens de bron werden er zelfs tranen vergoten en is de relatie tussen de twee momenteel erg gespannen.

Het is zelfs zo erg dat ze elkaar ontlopen tijdens publieke evenementen en bijeenkomsten. De vraag blijft of deze ruzie bijgelegd zal worden.

Koninklijke kledingstrijd: Amalia en Alexia in heftige ruzie

Een opvallende gebeurtenis bij de koninklijke familie: Prinses Amalia en haar zusje Alexia zijn verwikkeld in een flinke ruzie.

Het begon allemaal tijdens een bijeenkomst waar de zussen het niet eens konden worden over wie de mooiste outfit droeg.

De discussie liep hoog op en zelfs tranen werden vergoten. Nu ontwijken de zussen elkaar zelfs tijdens publieke evenementen. Wat is er gebeurd tussen de twee prinsessen?

Koninklijke onenigheid: Ruzie tussen Amalia en Alexia escaleert

Het lijkt erop dat er wat onenigheid is ontstaan binnen de koninklijke familie.
Prinses Alexia

Een anonieme bron meldt ons dat Prinses Amalia en haar zusje Alexia in een flinke ruzie verwikkeld zijn geraakt.

De ruzie zou zijn begonnen tijdens een bijeenkomst waar de zussen het niet eens konden worden over wie de mooiste outfit droeg.

Nu ontlopen ze elkaar zelfs tijdens publieke evenementen en bijeenkomsten.

Het is onduidelijk of de ruzie bijgelegd zal worden, maar de relatie tussen de twee zussen is momenteel erg gespannen.
Máxima

Nederland

Maxime Meiland ziet zich geconfronteerd met aanzienlijke financiële uitdagingen: ‘Niemand lijkt bereid die grot voor 2,2 miljoen euro te kopen!’

Maxime Meiland en haar vriend Leroy Molkenboer besloten eerder dit jaar een villa te verwerven met een aanzienlijke prijskaart van maar liefst 2,2 miljoen euro.

Echter, nog geen jaar later blijkt dat het huis behoorlijk wat gebreken vertoont en een energielabel G heeft.

Dit label, waarbij ‘G’ staat voor ‘Grot’, werd onthuld door tv-makelaar Alex van Keulen in RTL Boulevard.

Alex legde uit: “Er zijn ook huizen te koop voor dezelfde prijs, maar met een energielabel A. Ja, G staat echt voor grot. Dat betekent dat je constant moet blijven verwarmen.

Het aanbrengen van muurisolatie in zo’n woning is een kostbare zaak, denk aan meer dan 100 duizend euro om dit te herstellen. Ik wens ze veel succes, maar ik heb het gevoel dat deze woning nog wel even te koop zal blijven staan.”

Ondertussen blijkt dat Maxime en Leroy recentelijk twee aangrenzende percelen hebben verworven om twee afzonderlijke huizen te laten bouwen.
Maxime Meiland

De exacte plannen zijn nog onduidelijk, maar het lijkt erop dat ze niet samen onder één dak willen wonen, maar naast elkaar.

De bouwwerkzaamheden moeten nog van start gaan, en zelfs de eerste heipaal is nog niet de grond in gegaan. Maxime heeft echter dringend tijd nodig om haar villa te verkopen, gezien de maandelijkse hypotheeklasten van 14.000 euro en de oplopende stookkosten nu de winter nadert.
Maxime Meiland
Het komt vaak voor dat huizen met een energielabel en prijsklasse als deze jarenlang te koop blijven staan. Gedurende deze periode blijven de kosten opstapelen voor Maxime en Leroy. Hopelijk kunnen Martien en Erica bijspringen in geval van nood.

Lees verder