-

Algemeen

Laura (21) genoot van vakantie: “Met 8 mannen bed ingedoken terwijl mijn partner thuis was”

Terug van haar vakantie, onthult de 21-jarige Laura uit Rotterdam haar opmerkelijke gewoonte: vre*mdgaan tijdens zomervakanties.

Hoewel ze thuis niet aan haar escapades denkt, beweert ze dat er iets met haar gebeurt wanneer ze zich in een ander land bevindt met vrienden.

Vakanties worden vaak gezien als een tijd om even los te komen van het dagelijkse leven. Voor sommigen betekent dit echter dat ze hun grenzen overschrijden, zoals in het geval van vakantievreemdgaan.

Laura, wiens achternaam onbekend blijft, staat erom bekend dat ze tijdens vakanties met meerdere mannen een affaire heeft, terwijl haar vriend van niets weet.

Ze wordt zelfs beschouwd als de ‘sl*t’ van haar vriendengroep, een titel waar ze niet trots op is.

Deze gewoonte begon toen Laura 17 jaar oud was en op vakantie ging naar Griekenland met vriendinnen.

Ze ontmoette een aantrekkelijke man in het hotel en beleefde een vakantieromance die haar is bijgebleven.

Hoewel ze nu in een ‘goede relatie’ van meer dan twee jaar zit en zelfs denkt aan trouwen, blijft haar neiging tot vreemdgaan op vakantie bestaan.

Volgens Laura gebeurt dit enkel in het buitenland. Ze verklaart: “Thuis zou ik er niet aan denken om vreemd te gaan, maar op vakantie kan ik het gewoon niet laten.”

Haar recente vakantie in Lloret de Mar leverde haar zelfs affaires op met acht verschillende mannen in één week tijd.

Laura ziet echter geen probleem in haar gedrag. Ze benadrukt dat ze niet ongelukkig is in haar huidige relatie en gelooft dat het vooral met vakantievibes te maken heeft.

Ze verklaart: “Ik voel me vrij op vakantie en heb een hoog s*ksueel verlangen. Dat komt allemaal tot uiting op vakantie.”

Hoewel ze spannende momenten beleeft met meerdere mannen, houdt Laura geen contact met hen en deelt ze geen persoonlijke details.

Ze merkt op dat sommige mannen ook in een relatie zitten, wat haar geruststelt. Wat betreft de vraag of haar vriend ooit achter haar avonturen zal komen, is Laura zelfverzekerd dat dit niet zal gebeuren en dat het daarom niet de moeite waard is om over na te denken.

Algemeen

Nederlandse delegatie keert vanmiddag terug zonder Joost Klein, Zweedse politie zwijgt over camerabeelden

De Zweedse politie heeft aangegeven dat ze niet kan reageren op de vraag of er camerabeelden beschikbaar zijn van het incident waarbij de Nederlandse zanger Joost Klein betrokken raakte afgelopen donderdagavond. Een woordvoerder van de politie liet dit weten aan het ANP, met de toevoeging dat dit deel uitmaakt van het lopende onderzoek.

Het onderzoek naar het incident is ondertussen inhoudelijk voltooid en de politie heeft aangekondigd dat het dossier spoedig zal worden overgedragen aan het Openbaar Ministerie. Het is aan het OM om te bepalen of er verdere stappen tegen Klein worden ondernomen, een proces dat volgens zowel de politie als het OM enkele weken in beslag kan nemen.

Desondanks heeft de politie bevestigd dat Klein Zweden mag verlaten en op geen enkele wijze wordt beperkt in zijn bewegingsvrijheid. Ondertussen hebben zowel AvroTros als de NPO formeel protest aangetekend tegen de diskwalificatie van Klein.

De cameravrouw, die een belangrijke rol speelt in deze zaak, heeft geweigerd om in gesprek te gaan met Klein. De European Broadcasting Union (EBU), die het Eurovisie Songfestival organiseert, heeft aangegeven dat de cameravrouw een afwijkende visie heeft op de gebeurtenissen, maar heeft tot nu toe geen details over haar standpunt vrijgegeven.

Klein zal vandaag niet met de Nederlandse delegatie terugvliegen naar Schiphol. De omroep AvroTros, die de Nederlandse deelname aan het Songfestival begeleidt, heeft verklaard dat er geen persmomenten gepland staan in Malmö of op Schiphol bij aankomst.

Het is een gebruikelijke procedure dat de Nederlandse deelnemer bij thuiskomst een reactie geeft voor de camera’s, maar het blijft onduidelijk of Klein nog in Malmö verblijft.

De situatie rond Klein escaleerde toen hij zaterdag werd gediskwalificeerd van deelname aan het Eurovisie Songfestival. Volgens AvroTros had Klein een dreigende beweging gemaakt richting een cameravrouw van het festival nadat hij herhaaldelijk had verzocht de opnames te staken. De EBU nam deze aanklacht serieus en besloot tot diskwalificatie van Klein.

Dit incident heeft niet alleen geleid tot controverse binnen de Songfestivalgemeenschap, maar roept ook breder vragen op over de omgang met mediavrijheid en persoonlijke grenzen binnen dergelijke grote internationale evenementen.

Terwijl de juridische aspecten van de zaak nog ontrafeld moeten worden, blijft de artistieke en persoonlijke impact op Klein een punt van discussie. Bekijk de video hieronder:

De diskwalificatie van Klein vormt een zeldzame en opmerkelijke wending in de geschiedenis van het Eurovisie Songfestival, dat bekend staat om zijn viering van diversiteit en culturele expressie.

Hoe de situatie zich verder ontwikkelt, zal ongetwijfeld nauwlettend gevolgd worden door zowel betrokkenen als het internationale publiek.

Lees verder