-

Economie

Dubbel tragisch nieuws voor Carmen Pfaff en dochter Debby: Hersenbl0eding en slecht nieuws over gezondheid

Carmen Pfaff (67) ligt momenteel in een z!ekenhuis in Mallorca nadat ze op het vliegtuig getroffen werd door een hersenbl0eding. Helaas is er nu ook droevig nieuws uitgelekt over de gezondheid van Debby Pfaff (47), de oudste dochter van Carmen en Jean-Marie Pfaff (69).

Carmen Pfaff heeft vorige week op het vliegtuig richting Mallorca een hersenbl0eding gekregen. Vlak na de landing werd de vrouw van Jean-Marie Pfaff overgebracht naar een z!ekenhuis in de hoofdstad Palma. Daar herstelt ze momenteel van haar hersenbl0eding.

Carmen Pfaff is al enkele jaren op de sukkel met haar gezondheid. Zo kampt ze al enkele jaren met osteoporose. Daardoor brak ze al meerdere ruggenwervels. “Ik ben voor 66 procent gehandicapt. Van elke dag het beste maken, daar komt het nu op neer”, vertelde ze vorig jaar nog in TV Familie.

De gezondheidsproblemen lijken echter niet beperkt te blijven tot Carmen. Er is namelijk droevig nieuws uitgelekt over de gezondheid van haar oudste dochter, Debby Pfaff. Debby blijkt ook drager te zijn van het gen dat verband houdt met de gezondheidsproblemen van haar moeder.

Gelukkig is Debby er vroegtijdig achter gekomen en kan ze maatregelen nemen om de impact van het gen te verminderen. Ze neemt vitaminekuren om de progressie van de aandoening tegen te gaan. Carmen Pfaff gaf aan dat Debby op de hoogte is en dat het belangrijkste is dat ze er bewust van is. Bovendien wordt de medicatie voortdurend aangepast, dus er is nog geen reden tot grote zorgen.

Debby zal echter wel de nodige aandacht moeten blijven besteden aan haar gezondheid en regelmatige controles en behandelingen moeten ondergaan om de aandoening onder controle te houden. Het is een uitdaging waar zij en haar familie mee om moeten gaan, maar met de juiste zorg en ondersteuning kunnen ze samen deze hindernis overwinnen.

De situatie werpt een schaduw over het gezin Pfaff, dat al te maken had met de gezondheidsproblemen van Carmen. Het is een tijd van zorgen en onzekerheid, maar ook van samenhorigheid en steun. Het is belangrijk dat Carmen en Debby kunnen rekenen op de steun van hun geliefden en de medische professionals om hen heen.

Het is te hopen dat Carmen een spoedig herstel doormaakt en dat Debby de juiste zorg en behandeling krijgt om haar gezondheid te behouden. Deze uitdaging zal hun band als moeder en dochter ongetwijfeld versterken en hen sterker maken in hun gezamenlijke strijd tegen de gezondheidsproblemen die hun leven beïnvloeden.

Debby en Carmen verdienen alle steun en begrip in deze moeilijke tijd. Laten we hopen dat ze de kracht vinden om met deze uitdagingen om te gaan en dat ze de steun krijgen die ze nodig hebben van hun familie, vrienden en medische professionals. Het is belangrijk dat ze zich omringen met positieve energie en dat ze de juiste middelen en behandelingen krijgen om hun gezondheid te ondersteunen.

Naast de medische zorgen is het ook essentieel dat er aandacht wordt besteed aan het emotionele welzijn van Debby en Carmen. Het nieuws over de gezondheid van Debby kan een grote impact hebben op haar mentale gesteldheid. Het is belangrijk dat ze de ruimte krijgt om haar gevoelens te uiten en dat ze de steun ontvangt van haar dierbaren. Daarnaast kunnen professionele hulpverleners, zoals therapeuten of counselors, een waardevolle rol spelen in het ondersteunen van haar emotionele welzijn.

Voor Carmen betekent dit nieuwe hoofdstuk in haar gezondheidsreis dat ze moet blijven vechten en veerkrachtig moet zijn. Ze heeft al bewezen dat ze een sterke vrouw is en met de juiste medische zorg en ondersteuning kan ze haar gezondheid zo goed mogelijk beheren. Het is belangrijk dat ze zich omringt met liefde, begrip en positieve energie om haar te helpen bij haar herstelproces.

Debby en Carmen zijn niet alleen in deze uitdagingen. Ze kunnen rekenen op de steun en liefde van hun familie, vrienden en fans. Mensen uit de gemeenschap kunnen een bron van steun en inspiratie zijn, en het is belangrijk dat ze worden omringd door positieve en ondersteunende mensen.

De weg naar herstel kan lang en hobbelig zijn, maar met de juiste zorg, steun en vastberadenheid kunnen Debby en Carmen hun gezondheidsuitdagingen overwinnen. Ze verdienen alle steun en begrip van de samenleving terwijl ze deze moeilijke tijd doormaken.

Laten we hopen dat Debby en Carmen de kracht vinden om met hun gezondheidsproblemen om te gaan en dat ze spoedig herstel en stabiliteit kunnen ervaren. Moge ze omringd worden door liefde, steun en positieve energie terwijl ze hun gezondheidsreis voortzetten.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder