-

Economie

Vierjarige jongen verdrinkt op vakantie in zwembad Spanje.

Woensdag is in het Spaanse Rojales een vierjarige jongen uit België om het leven gekomen. Het kleintje verdronk in het zwembad van familieleden, waar hij even alleen was.

De ouders van de jongen waren onderweg naar hun vakantiebestemming in Castellon, maar besloten de nacht door te brengen bij familieleden. Het gezin arriveerde rond de middag in Rojales. Het jongetje was even alleen achtergebleven bij het zwembad. Wellicht is de jongen in het zwembad gevallen. De jongen is korte tijd later levenloos gevonden door familieleden.

Het Nieuwsblad meldt dat een familielid, een verpleegster, nog alles deed wat ze kon om het kleintje te redden. De hulpdiensten reanimeerde de jongen nog 40 minuten, maar dat mocht helaas niet meer baten.

‘Enkele minuten …’

De burgemeester bezocht de plaats van het drama om zijn medeleven te betuigen. Hij onderstreept het belang om je kinderen in de buurt van een zwembad altijd goed in de gaten te houden. De burgemeester verklaarde: “Let goed op ze, want een drama kan gebeurd zijn in een paar minuten.”

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder