-

Economie

Familieruzie: André en Roxeanne Hazes hebben knallende ruzie met elkaar

Erfenisstrijd tussen Roxeanne Hazes en haar vader Andre Hazes: “Hij kiest weer partij voor zijn moeder”

Een aantal weken geleden werd Nederland opgeschrikt door het nieuws dat Rachel Hazes de hele erfenis van wijlen André Hazes senior bij elkaar had gelogen.

Het testament wees uit dat de zanger zijn erfenis had nagelaten aan zijn kinderen, terwijl Rachel werd uitgesloten.

Roxeanne Hazes besloot daarop haar moeder voor de rechter te dagen voor meer duidelijkheid, maar haar vader, Andre Hazes, lijkt het hier niet mee eens te zijn.

Volgens een insider heeft Andre meerdere malen zijn ongenoegen geuit over de gang van zaken. Hij vindt dat Roxeanne onnodig veel onrust creëert binnen de familie en dat ze beter samen hadden kunnen werken om de erfeniskwestie op een goede manier op te lossen.

Maar Roxeanne laat zich niet zomaar de les lezen en heeft laten weten dat ze het recht heeft om te strijden voor haar deel van de erfenis.

De spanningen tussen vader en dochter zijn momenteel hoog opgelopen en ze wisselen geen woord meer met elkaar.

Andre lijkt weer partij te hebben gekozen voor zijn moeder, terwijl Roxeanne blijft vechten voor wat ze denkt dat haar rechtmatig is.

Het is een trieste en pijnlijke situatie voor de familie Hazes, die ooit zo hecht leek te zijn.

Roxeanne heeft van de rechter gelijk gekregen dat Rachel alle papieren moet laten zien aan Roxeanne en dat ze daarna een bodemprocedure kan starten om haar deel van de erfenis op te eisen.

Maar het lijkt erop dat Andre het niet eens is met de keuze van zijn dochter en dat de familie Hazes verdeelder is dan ooit tevoren.

Het is te hopen dat ze uiteindelijk toch tot een oplossing kunnen komen die voor iedereen goed voelt.

André Hazes kiest partij voor moeder Rachel in erfenisstrijd met dochter Roxeanne Hazes

Het lijkt erop dat de erfenisstrijd tussen Roxeanne Hazes en haar vader Andre Hazes een nieuwe wending heeft gekregen.

Terwijl Roxeanne zich inzet om haar deel van de erfenis op te eisen, heeft Andre duidelijk partij gekozen voor zijn moeder Rachel. Dit zorgt voor hoge spanningen tussen vader en dochter.

De zaak draait om het testament van wijlen André Hazes senior, waaruit bleek dat Rachel de erfenis bij elkaar had gelogen en de zanger zijn erfenis had nagelaten aan zijn kinderen, terwijl Rachel werd uitgesloten.

Roxeanne besloot haar moeder voor de rechter te dagen voor meer duidelijkheid, maar Andre vindt dat ze onnodig veel onrust creëert binnen de familie.

De familie Hazes lijkt verdeelder dan ooit tevoren en het is te hopen dat ze tot een oplossing kunnen komen die voor iedereen goed voelt.

Voorlopig lijken de spanningen tussen vader en dochter alleen maar hoger op te lopen en lijkt er geen einde te komen aan de erfenisstrijd

Economie

Viraal Tiktok video zet online discussie in gang over verstelbare stoelen bij lange vluchten

Het zoeken naar comfort tijdens een vliegreis kan behoorlijk irritant zijn, met name bij langeafstandsvluchten.

Is het achterover leunen van je stoel de oplossing of biedt een nekkussen soelaas? Is het de investering waard om voor first class te kiezen, of voldoet een plaats in de economy class?

Een bepaalde TikTok-gebruiker en reisblogger heeft een veelvoorkomend dilemma tijdens vluchten, en vooral bij langeafstandsvluchten, aangekaart: de vraag of het geoorloofd is je stoel achterover te kantelen.

Na het plaatsen van haar verhaal, wakkerde ze een hevige online discussie aan.

Lees verder om te ontdekken wat de meerderheid daarover te zeggen had.

Taylor Futch, bekend op TikTok als @tfutchh, bracht een veelvoorkomend scenario ter sprake op het sociale netwerk.

Op een vlucht besloot ze haar stoel achterover te zetten voor meer comfort, maar de passagier achter haar was daar niet van gediend en duwde haar stoel terug naar voren.

“Wow, iemand heeft net mijn stoel vooruitgeduwd en gezegd dat ik niet mag leunen tijdens mijn tien uur durende vlucht omdat ze dat te veel vindt”, postte Taylor bij een video van negen seconden die ondertussen viraal is gegaan. “Wat moet ik nu doen?”

De reacties op het dilemma van de 26-jarige lieten niet lang op zich wachten en de meningen waren verdeeld.

Eén persoon betoogde: “Jullie zijn gek… Als mijn stoel achterover kan en ik heb ervoor betaald, dan leun ik ook achterover!!! En als degene achter mij hetzelfde doet… ✨ dan hebben ze net zoveel ruimte✨”.

Een ander persoon gaf tegenwicht: “Alleen omdat het kan, betekent nog niet dat je het moet doen. Ik zou het niet prettig vinden als iemand het bij mij deed, dus doe ik het ook niet bij een ander. ✨”

Er waren ook mensen die aangaven dat ze zelfs op lange vluchten rechtop zouden blijven zitten om de passagier achter hen niet te hinderen.

Er was in ieder geval één reactie die niet de passagiers de schuld gaf, maar de luchtvaartmaatschappijen. “Als jullie zeggen dat achterover leunen onbeleefd is, zijn jullie eigenlijk boos op de luchtvaartmaatschappijen. Schrijf ze een e-mail om te klagen dat ze de stoelen groter moeten maken en meer ruimte moeten bieden.”

In een vervolgpost deelde Taylor dat ze haar stoel achterover had gezet, behalve tijdens de maaltijden.

@tfutchh

What would you do? #traveltiktok #solotravel #hostellife

♬ queen of disaster with sparkles – ˚ ˚。° ⋆♡˚🎀 ꒰ ྀི ◞ ˕ ก ꒱ ⭐️

Wat vind jij? Is het acceptabel om je stoel achterover te leunen in een vliegtuig, ongeacht de duur van de vlucht of maakt de lengte van de vlucht toch uit?

Deel je mening in de reacties.

Lees verder