-

Economie

André Hazes en Monique in shock: zoontje met spoed opgenomen in ziekenhuis

Het jonge zoontje van zanger André Hazes en zijn partner Monique Westenberg is onlangs in het ziekenhuis opgenomen nadat zijn keel- en neusamandelen werden verwijderd.

Monique deelde via haar Instagram Stories dat haar zoontje “heel veel pijn” heeft na de operatie.

Het is nooit gemakkelijk om je kind te zien lijden en het is begrijpelijk dat dit een zware tijd is voor de familie.

Ondanks de pijn en het ongemak heeft het zoontje van André en Monique de operatie dapper doorstaan en is daarvoor beloond met een ‘Dapperheidsdiploma’.

Het diploma werd uitgereikt namens de dokters en zusters die voor hem zorgden en is een erkenning van zijn moed tijdens deze moeilijke periode.

Helaas heeft de familie ook te maken gehad met een ander verlies deze week.
André Hazes

Hun hond Bikkel overleed en Monique deelde haar verdriet op sociale media.

Het is duidelijk dat het een emotionele tijd is voor de familie en we hopen dat ze de steun en kracht vinden om deze moeilijke tijd door te komen.

Het is belangrijk om te onthouden dat er in dergelijke situaties hulp beschikbaar is om de emotionele impact van de situatie te helpen verwerken.
Hazes

Het kan moeilijk zijn om met gevoelens van verdriet, angst en bezorgdheid om te gaan, vooral als het om een kind gaat.

Het is oké om hulp te vragen en ondersteuning te zoeken om deze moeilijke periode te doorstaan.

We hopen dat het zoontje van André en Monique snel herstelt en dat de familie binnenkort weer volledig herenigd kan worden en samen van het leven kan genieten.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder