Connect with us

Nieuwste

Dit is de nieuwe vlam van André Hazes

André Hazes

Er circuleren al langer geruchten over een liefdeshereniging tussen André Hazes en Monique Westenberg. Maar het lijkt alsmaar minder zeker dat die er ooit komt. Het lijkt er immers op dat de zanger gezwicht is voor de charmes van een andere dame. Rachel gaf ook al haar goedkeuring.

Het viel enkele mensen op dat André een oogje heeft op een dame genaamd Sarah. Juicekanaal Reality FBI laat weten: “Het viel me op dat Rachel sinds een week allemaal hartjesogen achterlaat bij haar. En dat André haar met voorrang goedgekeurd heeft om hem te volgen. Ze is beiden recent gaan volgen.”

Rachel laat constant hartjes achter onder haar foto’s, ook onder oudere foto’s. Het is niet bekend of Sarah inderdaad de nieuwe vriendin van haar zoon is, maar Rachel heeft haar alvast helemaal goedgekeurd.

Na de berichten besloot Sarah haar Instagram op privé te zetten. Dat sterkt het vermoeden dat ze iets te verbergen heeft. Op een van haar laatste kiekjes was ze trouwens in Vinkeveen. Had ze toen een date met André?

Het is ook opvallend dat Monique op dit moment weer wat afstand heeft genomen van de zanger en hem ook niet meer vernoemt in haar sociale media.

Sarah