Connect with us

Holland

‘Prinses Amalia leidt geheim leven in Madrid’

Prinses Amalia is tegenwoordig vaak in het buitenland te vinden. Eerlijk gezegd, wie kan het haar kwalijk nemen? Tussen bedreigingen en klagen over haar gewicht door lijkt ze in Nederland niet te genieten van de vrijheden die ze verdient. Gelukkig heeft ze volgens Spaanse mediaberichten vrienden in Madrid, en nog een ‘speciale’ vriend. De prinses gebruikt het graag.

Amalia werd ’s avonds laat dronken gezien in Madrid, waar ze een paar dagen eerder aan het feesten was met vrienden. En dat is nog niet alles: het blijkt dat ze haar Duitse vriend Isbrand heeft gedumpt voor haar Spaanse ‘speciale’ vriend. Wie kan het haar kwalijk nemen? Ze had tenslotte genoeg van alle bedreigingen en kritiek op haar gewicht.

Maar laten we niet vergeten dat Amalia nog steeds een prinses is. Een recente shoppingtrip met haar moeder, koningin Máxima, heeft Madrid onveilig gemaakt. En Amalia heeft natuurlijk een kostelijke smaak, want die vind je vooral in de duurste merkwinkels. Gelukkig is daar een hele set beveiligingspersoneel, anders waren de spullen die ze had gekocht misschien weggenomen. Maar er zijn ook veel vrienden. Trakteerde Amalia haar vriendinnen op tassen ter waarde van duizenden euro’s?

Het lijkt er in ieder geval op dat Amalia steeds meer aanwezig zal zijn in Madrid, waar ze kan genieten van haar vrijheid.