-

Nederland

‘Prinses Amalia leidt geheim leven in Madrid’

Prinses Amalia is tegenwoordig vaak in het buitenland te vinden. Eerlijk gezegd, wie kan het haar kwalijk nemen? Tussen bedreigingen en klagen over haar gewicht door lijkt ze in Nederland niet te genieten van de vrijheden die ze verdient. Gelukkig heeft ze volgens Spaanse mediaberichten vrienden in Madrid, en nog een ‘speciale’ vriend. De prinses gebruikt het graag.

Amalia werd ’s avonds laat dronken gezien in Madrid, waar ze een paar dagen eerder aan het feesten was met vrienden. En dat is nog niet alles: het blijkt dat ze haar Duitse vriend Isbrand heeft gedumpt voor haar Spaanse ‘speciale’ vriend. Wie kan het haar kwalijk nemen? Ze had tenslotte genoeg van alle bedreigingen en kritiek op haar gewicht.

Maar laten we niet vergeten dat Amalia nog steeds een prinses is. Een recente shoppingtrip met haar moeder, koningin Máxima, heeft Madrid onveilig gemaakt. En Amalia heeft natuurlijk een kostelijke smaak, want die vind je vooral in de duurste merkwinkels. Gelukkig is daar een hele set beveiligingspersoneel, anders waren de spullen die ze had gekocht misschien weggenomen. Maar er zijn ook veel vrienden. Trakteerde Amalia haar vriendinnen op tassen ter waarde van duizenden euro’s?

Het lijkt er in ieder geval op dat Amalia steeds meer aanwezig zal zijn in Madrid, waar ze kan genieten van haar vrijheid.

Nederland

Maxime Meiland ziet zich geconfronteerd met aanzienlijke financiële uitdagingen: ‘Niemand lijkt bereid die grot voor 2,2 miljoen euro te kopen!’

Maxime Meiland en haar vriend Leroy Molkenboer besloten eerder dit jaar een villa te verwerven met een aanzienlijke prijskaart van maar liefst 2,2 miljoen euro.

Echter, nog geen jaar later blijkt dat het huis behoorlijk wat gebreken vertoont en een energielabel G heeft.

Dit label, waarbij ‘G’ staat voor ‘Grot’, werd onthuld door tv-makelaar Alex van Keulen in RTL Boulevard.

Alex legde uit: “Er zijn ook huizen te koop voor dezelfde prijs, maar met een energielabel A. Ja, G staat echt voor grot. Dat betekent dat je constant moet blijven verwarmen.

Het aanbrengen van muurisolatie in zo’n woning is een kostbare zaak, denk aan meer dan 100 duizend euro om dit te herstellen. Ik wens ze veel succes, maar ik heb het gevoel dat deze woning nog wel even te koop zal blijven staan.”

Ondertussen blijkt dat Maxime en Leroy recentelijk twee aangrenzende percelen hebben verworven om twee afzonderlijke huizen te laten bouwen.
Maxime Meiland

De exacte plannen zijn nog onduidelijk, maar het lijkt erop dat ze niet samen onder één dak willen wonen, maar naast elkaar.

De bouwwerkzaamheden moeten nog van start gaan, en zelfs de eerste heipaal is nog niet de grond in gegaan. Maxime heeft echter dringend tijd nodig om haar villa te verkopen, gezien de maandelijkse hypotheeklasten van 14.000 euro en de oplopende stookkosten nu de winter nadert.
Maxime Meiland
Het komt vaak voor dat huizen met een energielabel en prijsklasse als deze jarenlang te koop blijven staan. Gedurende deze periode blijven de kosten opstapelen voor Maxime en Leroy. Hopelijk kunnen Martien en Erica bijspringen in geval van nood.

Lees verder