-

Nederland

Maxime Meiland ziet zich geconfronteerd met aanzienlijke financiële uitdagingen: ‘Niemand lijkt bereid die grot voor 2,2 miljoen euro te kopen!’

Maxime Meiland en haar vriend Leroy Molkenboer besloten eerder dit jaar een villa te verwerven met een aanzienlijke prijskaart van maar liefst 2,2 miljoen euro.

Echter, nog geen jaar later blijkt dat het huis behoorlijk wat gebreken vertoont en een energielabel G heeft.

Dit label, waarbij ‘G’ staat voor ‘Grot’, werd onthuld door tv-makelaar Alex van Keulen in RTL Boulevard.

Alex legde uit: “Er zijn ook huizen te koop voor dezelfde prijs, maar met een energielabel A. Ja, G staat echt voor grot. Dat betekent dat je constant moet blijven verwarmen.

Het aanbrengen van muurisolatie in zo’n woning is een kostbare zaak, denk aan meer dan 100 duizend euro om dit te herstellen. Ik wens ze veel succes, maar ik heb het gevoel dat deze woning nog wel even te koop zal blijven staan.”

Ondertussen blijkt dat Maxime en Leroy recentelijk twee aangrenzende percelen hebben verworven om twee afzonderlijke huizen te laten bouwen.
Maxime Meiland

De exacte plannen zijn nog onduidelijk, maar het lijkt erop dat ze niet samen onder één dak willen wonen, maar naast elkaar.

De bouwwerkzaamheden moeten nog van start gaan, en zelfs de eerste heipaal is nog niet de grond in gegaan. Maxime heeft echter dringend tijd nodig om haar villa te verkopen, gezien de maandelijkse hypotheeklasten van 14.000 euro en de oplopende stookkosten nu de winter nadert.
Maxime Meiland
Het komt vaak voor dat huizen met een energielabel en prijsklasse als deze jarenlang te koop blijven staan. Gedurende deze periode blijven de kosten opstapelen voor Maxime en Leroy. Hopelijk kunnen Martien en Erica bijspringen in geval van nood.

Nederland

“Gordon (55) onthult opzienbarend nieuws: “Ik verwacht een kind””

Gordon verruilt de microfoon voor een nieuwe carrière als acteur, zo werd gisteren aangekondigd. Het 55-jarige icoon zet koers naar een onbekend terrein en maakt zijn debuut op het witte doek.

De zanger-turned-acteur heeft meteen een rol weten te bemachtigen. Zijn trouwe fans kunnen hem volgend jaar bewonderen in de komische film “Yamas!”, die in de bioscopen zal draaien.

Wat tot gisteren nog een goed bewaard geheim was, was de aard van de rol die Gordon zou spelen. Echter, Gordon nam contact op met Shownieuws om enthousiast te vertellen over het personage dat hij zal vertolken. En dat personage blijkt een vader te zijn!

Gordon, die binnenkort vader wordt, deelde zijn opwinding: “Het klopt dat ik mijn eerste filmrol heb weten te bemachtigen. Hoewel het geen hoofdrol is, ben ik er toch erg enthousiast over.

” Hij heeft ook lovende woorden voor zijn medespeler, Sam Kroon, die de rol van zijn zoon zal vertolken. “Ik speel onder andere met Sam Kroon, hij zal mijn zoon spelen,” voegt hij eraan toe.

Gordon kijkt vol verwachting uit naar zijn nieuwe rol en onthult zelfs dat hij al meer aanbiedingen heeft ontvangen voor filmwerk, wat hij zeer serieus neemt. Zo serieus zelfs dat hij zijn eigen script heeft geschreven.

“Dus ja, een beetje acteren. Dat is ook leuk, toch?” zegt hij met een glimlach op zijn gezicht.

“Yamas!” vertelt het verhaal van vier tieners die op vakantie gaan naar het Griekse Chersonissos. De vakantie begint vrolijk, maar al snel verandert de sfeer.

Er wordt flink gefeest, maar de jongeren raken ook verstrikt in het criminele netwerk van de gevaarlijke gangster Carlo Vino, gespeeld door André Dongelmans. De film wordt vanaf 18 april in de bioscoop vertoond.

Lees verder