-

Nieuwste

Matthijs van Nieuwkerk ziet kinderen niet meer na overspel met Martha

Matthijs van Nieuwkerk

Matthijs van Nieuwkerk betaalt een hoge prijs voor zijn overspel en relatie met Martha. Nadat hij hun moeder Karin veel verdriet aandeed, heeft hij geen contact meer met zijn kinderen Jet en Kees.

Na zijn huwelijk met Karin van Munster vond Matthijs geluk in de liefde bij Martha Riemsma. De presentator hield altijd vol dat de vonk pas oversloeg na de scheiding, maar de vork zat toch iets anders aan de steel.

Meer dan vriendschap

Op de redactie van de krant van Martha circuleerden in 2019 al geruchten. In weekblad Privé klapten twee journalisten uit de school dat ze het stel veelvuldig gezien hadden op Twentse terrasjes.

Daarnaast waren ze op zondagochtend ook regelmatig te vinden op de lokale tennisbaan. In 2020 zou het al veel meer geweest zijn dan simpele vriendschap. In die tijd woonden Karin en Matthijs wel al gescheiden.

Geen contact met kinderen

De geruchten gaan de ronde dat Matthijs al twee jaar vreemdging met Martha. Dit is blijkbaar iets waar ook zijn kinderen Jet en Kees van overtuigd zijn. De twee volwassenen kinderen staan volgens ingewijden volledig aan moeders kant. Na al het verdriet dat Matthijs veroorzaakt, willen zijn eigen kinderen hem niet meer zien.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder