Connect with us

Nieuwste

Matthijs van Nieuwkerk ziet kinderen niet meer na overspel met Martha

Matthijs van Nieuwkerk

Matthijs van Nieuwkerk betaalt een hoge prijs voor zijn overspel en relatie met Martha. Nadat hij hun moeder Karin veel verdriet aandeed, heeft hij geen contact meer met zijn kinderen Jet en Kees.

Na zijn huwelijk met Karin van Munster vond Matthijs geluk in de liefde bij Martha Riemsma. De presentator hield altijd vol dat de vonk pas oversloeg na de scheiding, maar de vork zat toch iets anders aan de steel.

Meer dan vriendschap

Op de redactie van de krant van Martha circuleerden in 2019 al geruchten. In weekblad Privé klapten twee journalisten uit de school dat ze het stel veelvuldig gezien hadden op Twentse terrasjes.

Daarnaast waren ze op zondagochtend ook regelmatig te vinden op de lokale tennisbaan. In 2020 zou het al veel meer geweest zijn dan simpele vriendschap. In die tijd woonden Karin en Matthijs wel al gescheiden.

Geen contact met kinderen

De geruchten gaan de ronde dat Matthijs al twee jaar vreemdging met Martha. Dit is blijkbaar iets waar ook zijn kinderen Jet en Kees van overtuigd zijn. De twee volwassenen kinderen staan volgens ingewijden volledig aan moeders kant. Na al het verdriet dat Matthijs veroorzaakt, willen zijn eigen kinderen hem niet meer zien.