-

Nieuwste

Zelfs eigen vrienden Dries Roelvink willen niet samen met hem op de foto

Dries Roelvink

Overal waar Dries Roelvink gaat en staat willen fans met hem op de foto. Maar zijn eigen vrienden passen liever. Waarom dan wel?

Het is geen geheim dat Dries zich elke dag uitslooft om er piekfijn uit te zien. Daar stopt hij zelfs zo veel energie in dat zijn eigen vrienden op het strand niet met hem op de foto willen. Dries legt uit: “Ze snappen niet hoe het kan dat ik er op mijn leeftijd nog zo goed uitzie.”

De zanger stopte 35 jaar geleden met voetballen, maar is nog altijd geobsedeerd door zijn uiterlijk. Toen leerde hij een man met een prachtig figuur kennen en dat wilde hij ook.

Dries is overigens heel tevreden met zijn lichaam als hij zo in de spiegel kijkt. Zijn vrienden ervaren dit eerder als een intimidatie. “Als ik met mijn 63 jaar naar het strand ga met vrienden die tien jaar jonger zijn, dan willen ze nooit met mij op de foto.”

Fans staan wel te springen om met Dries op de foto te mogen. “Overal waar ik kom roepen mensen ‘Dries!’ naar me. Of ze vragen waarom ik mijn gele zwembroek niet aan heb.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder