Connect with us

Nieuwste

Zelfs eigen vrienden Dries Roelvink willen niet samen met hem op de foto

Dries Roelvink

Overal waar Dries Roelvink gaat en staat willen fans met hem op de foto. Maar zijn eigen vrienden passen liever. Waarom dan wel?

Het is geen geheim dat Dries zich elke dag uitslooft om er piekfijn uit te zien. Daar stopt hij zelfs zo veel energie in dat zijn eigen vrienden op het strand niet met hem op de foto willen. Dries legt uit: “Ze snappen niet hoe het kan dat ik er op mijn leeftijd nog zo goed uitzie.”

De zanger stopte 35 jaar geleden met voetballen, maar is nog altijd geobsedeerd door zijn uiterlijk. Toen leerde hij een man met een prachtig figuur kennen en dat wilde hij ook.

Dries is overigens heel tevreden met zijn lichaam als hij zo in de spiegel kijkt. Zijn vrienden ervaren dit eerder als een intimidatie. “Als ik met mijn 63 jaar naar het strand ga met vrienden die tien jaar jonger zijn, dan willen ze nooit met mij op de foto.”

Fans staan wel te springen om met Dries op de foto te mogen. “Overal waar ik kom roepen mensen ‘Dries!’ naar me. Of ze vragen waarom ik mijn gele zwembroek niet aan heb.”