Connect with us

Nieuwste

Beelden: Johnny de Mol presenteert toch HLF8 na aangifte poging doodslag en doet live statement

Eerst wel, dan weer niet en nu toch wel. Johnny de Mol presenteert vanavond gewoon zijn dagelijkse talkshow HLF8, zij het geflankeerd door Hélène Hendriks. De presentator opende de show wel met een statement over de gruwelijke details van de aangifte wegens doodslag die vandaag lekte.

Johnny begint het programma: “Een persoonlijke noot. Voor mij zijn er wel leukere dagen geweest. Ik sta hier vanavond omdat er een publicatie is verschenen waarin mijn ex mij opnieuw beschuldigt dat ik haar heb geslagen, geschopt en gewurgd.”

De presentator vervolgt: “Het is een verhaal dat mij al een jaar of twee achtervolgt, over een relatie van zeven jaar geleden. Die relatie was echt niet allemaal harmonie. Die verdiende zeker niet de schoonheidsprijs. Maar in alle eerlijkheid, met twee vingers in de lucht, er is niets van waar. Ik heb het allemaal niet gedaan en van een mishandeling is zeker geen sprake.”

Moddergevecht

Hij gaat liever niet inhoudelijk op de zaak in, om niet in een welles-nietes spelletje te vervallen. Johnny heeft geen zin in een moddergevecht in de media. “Daar heb ik tot dusver niet aan meegedaan en dat ga ik nu ook niet doen. Geloof me, dat is best wel lastig. Wanneer dit een zaak wordt, daar ziet het wel naar uit, dan zal ik mij verdedigen en verantwoorden op de daarvoor bestemde plek. Voor nu wil ik het hierbij laten. Niet dat niet belangrijk is, maar er zijn ook belangrijkere dingen. We gaan over tot de orde van de dag.”

Johnny deed het statement na het lekken van de integrale aangifte tegen hem. Lees hier alles over de heftige details.