-

Nieuwste

Beelden: Johnny de Mol presenteert toch HLF8 na aangifte poging doodslag en doet live statement

Eerst wel, dan weer niet en nu toch wel. Johnny de Mol presenteert vanavond gewoon zijn dagelijkse talkshow HLF8, zij het geflankeerd door Hélène Hendriks. De presentator opende de show wel met een statement over de gruwelijke details van de aangifte wegens doodslag die vandaag lekte.

Johnny begint het programma: “Een persoonlijke noot. Voor mij zijn er wel leukere dagen geweest. Ik sta hier vanavond omdat er een publicatie is verschenen waarin mijn ex mij opnieuw beschuldigt dat ik haar heb geslagen, geschopt en gewurgd.”

De presentator vervolgt: “Het is een verhaal dat mij al een jaar of twee achtervolgt, over een relatie van zeven jaar geleden. Die relatie was echt niet allemaal harmonie. Die verdiende zeker niet de schoonheidsprijs. Maar in alle eerlijkheid, met twee vingers in de lucht, er is niets van waar. Ik heb het allemaal niet gedaan en van een mishandeling is zeker geen sprake.”

Moddergevecht

Hij gaat liever niet inhoudelijk op de zaak in, om niet in een welles-nietes spelletje te vervallen. Johnny heeft geen zin in een moddergevecht in de media. “Daar heb ik tot dusver niet aan meegedaan en dat ga ik nu ook niet doen. Geloof me, dat is best wel lastig. Wanneer dit een zaak wordt, daar ziet het wel naar uit, dan zal ik mij verdedigen en verantwoorden op de daarvoor bestemde plek. Voor nu wil ik het hierbij laten. Niet dat niet belangrijk is, maar er zijn ook belangrijkere dingen. We gaan over tot de orde van de dag.”

Johnny deed het statement na het lekken van de integrale aangifte tegen hem. Lees hier alles over de heftige details.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder