Connect with us

Nieuwste

Heftige aangifte tegen Johnny de Mol gelekt: ‘Poging doodslag’

Johnny de Mol

De aangifte van Shima Kaes tegen haar ex Johnny de Mol is gelekt. Dat zorgt voor heftige reacties. Luuk Ikink zegt: “Wat een totaal verbijsterend verhaal.”

Het is al een tijdje windstil rond de ophefmakende mishandelingszaak tegen Johnny de Mol. Ex-vriendin Shima Kaes beschuldigd hem van poging doodslag en zware mishandeling. Na een simpele ontkenning bij Op1 hernam Johnny weer gewoon zijn televisiecarrière.

Buitengewoon choquerend

Het tijdschrift HP/De Tijd kon de hand leggen op de aangifte van Shima en die brengt ontluisterende dingen aan het licht. Ook zouden er verschillende getuigen zijn. Een van die getuigen is de echtgenote van John de Mol, Els Verberk.

Luuk Ikink van RTL Boulevard is duidelijk: “Wat een totaal verbijsterend verhaal. Shima Kaes deed aangifte en is vorige week urenlang verhoord. Het betreft 3 geweldsincidenten, beschreven in dit artikel.”

Gedetailleerde aangifte

Het gaat om een uitermate gedetailleerde aangifte. Tientallen foto’s bewijzen de verwondingen aan het lichaam van Shima. Een huisarts brengt verslag uit: “Afgelopen vrijdag ruzie gehad met vriend, hij was (…) onder invloed van alcohol en drugs.”

Drie zware incidenten

In de aangifte zijn drie incidenten gebundeld: op Ibiza, in Tulum en Amsterdam. Het verhaal leest als een horrorfilm. “Hij heeft mevrouw Shima Kamali Sarvestani geslagen, geschopt, is bovenop haar gaan zitten en heeft haar aan de haren getrokken”, is een van de passages.

Ook in The Harbour Club vond een incident plaats. Daarvan zijn drie getuigen. Johnny gaf zijn vriendin een vuistslag in haar gezicht waardoor ze ten val kwam. Thuisgekomen probeerde hij haar te wurgen.

Over het incident op Ibiza: “Hij heeft haar in de badkamer van de hotelkamer volledig in elkaar geslagen.” En ook daar probeerde Johnny zijn vriendin te verstikken. De hele aangifte staat uitgebreid beschreven in HP/De Tijd.