Connect with us

Nieuwste

Bilal Wahib mag na piemelgate muziek promoten bij Johnny de Mol

Bilal Wahib

De verguisde Bilal Wahib was lange tijd niet meer op televisie te zien. Nu zit hij toch weer in een talkshow en hij kiest voor Johnny de Mol.

Vorig jaar werd Bilal Wahib massaal geband nadat hij een minderjarige jongen had gevraagd om zijn geslachtsdeel te laten zien. Voor Bilal is het zaak om toch weer wat aandacht te krijgen en daarom loodste manager Nathan Moszkowicz hem binnen bij HLF8 van Johnny de Mol. Zo hebben drie fel gecontesteerde personages elkaar gevonden.

Geen kritische vragen

Bilal hoeft niet bang te zijn van kritische vragen. Johnny de Mol is immers zelf in opspraak vanwege de heftige aangifte van zijn ex wegens zware mishandeling en zelfs poging doodslag. Het zal vooral een gesprek zijn om de nieuwe muziek van de rapper te promoten.

Het is ondertussen tien maanden geleden dat Bilal nog eens in een talkshow mocht aanschuiven. Bij Op1 deed hij zijn verhaal en bood hij excuses aan zijn slachtoffer aan.

Dat Bilal te gast is bij Johnny de Mol valt niet in goede aarden. Columnist Jan Dijkgraaf is niet te spreken over de beslissing. “Johnny moet wat hè, nu respectabele wingmen als Fidan Ekiz afzeggen omdat ze hun handen niet meer aan hem willen branden”, sneert hij. De columnist vindt dit vooral een dikke middelvinger van Johnny naar al zijn critici.