-

Nieuwste

Beelden: Barbie laat nog maar eens liefdestattoo zetten

Barbie

Samantha de Jong is al enige tijd weer gelukkig in de liefde. Zoals we van Barbie gewend zijn, laat ze ook die nieuwe liefde vereeuwigen met een tattoo.

Bij een kiekje van de tatoeages schrijft ze: “One heart one love voor altijd. Onze mooie liefdestattoo!” Op de arm van vriend staat te lezen: “One hear.” Op de arm van Barbie staat: “One love.” Robbie zit echter al een tijdje in de gevangenis, dus het gaat wellicht om een al oudere tattoo.

Koeienletters

Samantha heeft er een handje van weg om bij een nieuw vriendje een tattoo te laten zetten. Vorig jaar liet ze nog in koeien van letters de naam van ex-vriend Gelmore tatoeëren. Toen Gelmore plotseling overleed, liet ze de tattoo gelijk verwijderen. Op haar borst prijkt nu een engel in plaats van de naam van haar betreurde ex.

Barbie lijkt niet te leren van fouten uit het verleden. De vraag is dan ook of deze tattoo wel langer zal standhouden?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Samantha? (@samantha_de_jong29)

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder