Connect with us

Nieuwste

Beelden: Barbie laat nog maar eens liefdestattoo zetten

Barbie

Samantha de Jong is al enige tijd weer gelukkig in de liefde. Zoals we van Barbie gewend zijn, laat ze ook die nieuwe liefde vereeuwigen met een tattoo.

Bij een kiekje van de tatoeages schrijft ze: “One heart one love voor altijd. Onze mooie liefdestattoo!” Op de arm van vriend staat te lezen: “One hear.” Op de arm van Barbie staat: “One love.” Robbie zit echter al een tijdje in de gevangenis, dus het gaat wellicht om een al oudere tattoo.

Koeienletters

Samantha heeft er een handje van weg om bij een nieuw vriendje een tattoo te laten zetten. Vorig jaar liet ze nog in koeien van letters de naam van ex-vriend Gelmore tatoeëren. Toen Gelmore plotseling overleed, liet ze de tattoo gelijk verwijderen. Op haar borst prijkt nu een engel in plaats van de naam van haar betreurde ex.

Barbie lijkt niet te leren van fouten uit het verleden. De vraag is dan ook of deze tattoo wel langer zal standhouden?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Samantha💖 (@samantha_de_jong29)