Connect with us

Nieuwste

Ruud de Wild maakt schilderij voor terminaal zieke Jan Rot

Jan Rot

Ruud de Wild maakte een schilderij voor de terminaal zieke Jan Rot. De zanger heeft nog maar enkele weken te leven. Het doek is geïnspireerd op de vertaling die Jan maakte van het nummer My Way van Frank Sinatra.

Ruud leerde klassieke muziek appreciëren dankzij de vertaling van Rot van Die Zauberflöte van Mozart. De radio-dj legt uit: “Het is vloeken in de kerk. Maar de tekst van Ik was, de Jan Rot-versie van My Way, komt bij mij veel meer aan dan die van het origineel. Jan Rot is eigenzinnig, one of a kind.”

De zanger heeft uitgezaaide darmkanker en onlangs liet hij weten dat hij nog maar een paar weken te leven heeft. Jan Rot schreef op Facebook: “Na een nieuwe scan is als een mokerslag aangekomen dat ik niet nog – zoals verwacht – een paar maanden, maar eerder een paar weken te leven heb. Mijn conditie holt achteruit. Daarmee zijn alle plannen van de baan, het restant OK Boomer en helaas, helaas ook het grote afscheidsfeest in Nieuwe Luxor op 24-4.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ruud de Wild (@ruuddewild)