-

Nieuwste

Lil’ Kleine terug in Nederland: meteen gespot met nieuwe vriendin

Lil' Kleine

Lil’ Kleine is teruggekeerd naar Nederland. De voorbije weken was hij in Thailand voor een agressietraining. De rapper kwam echter niet alleen terug. Hij is meteen gespot met zijn nieuwe vriendin.

Gisteren is de rapper voor het eerst weer gezien op Nederlandse bodem. Hij was enkele weken in Thailand om daar aan zichzelf te werken. Lil’ Kleine zocht hulp omdat hij naar eigen zeggen veel mensen pijn had gedaan.

Kleine zou minstens 56 dagen een agressietraining volgen in afkickkliniek The Parc in Phuket. Daar volgde hij een behandeling voor jongvolwassenen die problemen hebben met drank en drugs.

Nieuwe vriendin

Het is niet duidelijk of de rapper zijn programma heeft afgemaakt. Ondertussen is hij wel gewoon terug. Lil’ Kleine ging gisteren zelfs stappen met zijn nieuwe vriendin in het hartje van Amsterdam. Ze zijn samen gezien toen ze in een Birò reden. Meerdere juicekanalen melden dat het gaat om Robin Singels. Ze herkenden haar aan een groen tasje dat ze eerder die dag bij zich had.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ????? (@robinsingels)

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder