Connect with us

Nieuwste

Amerikaanse douane vindt zes mensenschedels opgestuurd vanuit Nederland

mensenschedels

Douaniers op de luchthaven van Chicago troffen onlangs een lugubere zending aan: zes menselijke schedels. Ze zijn opgestuurd vanuit Nederland.

De pakketten zijn aangetroffen op de internationale luchthaven O’Hare in Chicago. Douaniers vonden zes mensenschedels in drie dozen, die vanuit Nederland waren opgestuurd. De eindbestemming was een adres in Iowa. Dat meldden verschillende Amerikaanse media. De vondst dateert van eind maart.

De pakketten zijn verzonden door een persoon waarvan de identiteit niet bekend is gemaakt. In ieder pakket zaten drie schedels. De schedels zijn in beslag genomen nadat ze via röntgenfoto’s aan het licht kwamen. In de documenten stond niets vermeld over menselijke resten.

De schedels zijn overgebracht naar het Centrum voor Ziektebestrijding en Preventie voor nader onderzoek. Er is nog niets bekendgemaakt over de verzender vanuit Nederland.