Connect with us

Nieuwste

Dronken bejaarden plassen in voortuin en steken middelvinger op naar politie

Vrijdagavond is een groep bejaarden betrapt toen ze in een voortuin in Etten-Leur een dringende boodschap deden. Dat meldt de politie op Twitter.

Wanneer de agenten de wildplassers aanspraken op hun gedrag, kregen ze beledigingen naar hun hoofd geslingerd. Ook werden ze getrakteerd op een middelvinger.

De politie laat weten dat de senioren te diep in het glas hadden gekeken. Vrijdag leek de politie wel geconfronteerd te worden met een tafereel uit Benidorm Bastards. Maar het was bittere ernst.

 

Het incident gebeurde na de Leurse Havenfeesten. De politie laat weten: “Bij de uitloop van de havenfeesten waar heel veel jongeren aanwezig waren, vond een aantal senioren (65+) het nodig om zwaar onder invloed in een voortuin te urineren.”

“Uiteraard werden zij hierop aangesproken, waarna er alleen maar beledigende en respectloze uitspraken volgden. Er werd zelfs een middelvinger opgestoken”, aldus de politie.

De bejaarden waren het niet eens met de boete. Ze beweerden dat wildplassen op hun hoge leeftijd gewoon toegestaan is.

Het is dus niet altijd de jeugd die voor problemen en overlast zorgen na festiviteiten. Dit jaar ging het om een groep volwassen mannen van meer dan 65 jaar.

Met een kwinkslag en een bord van overstekende bejaarden waarschuwt de politie nu voor losbandige bejaarden.

De hoogte van de boete is niet bekend. Het is ook niet geweten of de bejaarden bezwaar gaan aantekenen tegen de boete.

De post wordt gretig gedeeld en becommentarieerd. Zo schrijft iemand: “Veertien dagen op water en brood is toch wel het minste.” Nog een andere twitteraar laat weten: “En de jongeren durven jullie niet aan te pakken… Wat gaat hier mis?”