Connect with us

Nieuwste

Politie gooit nog meer beelden van relschoppers online

nieuwe beelden relschoppers

Gisteren gaf de politie nog meer beelden vrij van de relschoppers die op verschillende plaatsen in het land voor plunderingen en vernielingen zorgden. Het gaat onder andere om zes verdachten die op 17 en 24 januari betrokken waren bij de avondklokrellen in Amsterdam op het Museumplein. De beelden zijn getoond in Opsporing Verzocht.

Verder zijn er ook beelden vrijgegeven van de rellen in Den Bosch. Ook hier is de politie op zoek naar enkele verdachten. Er waren verdachten te zien bij winkels die geplunderd zijn, zoals de Jumbo en de Primera. De politie zoekt naarstig naar vier nog niet geïdentificeerde relschoppers die betrokken waren bij de rellen in Den Bosch.

beelden verdachten avondklokrellen

Meerdere foto’s

Voorbije week gaf de politie al beelden vrij van enkele verdachten. Naar aanleiding daarvan meldden enkele verdachten zich al bij de politie. De politie verdenkt hen van ‘openlijke geweldpleging tegen personen’.

Ondertussen zijn er ook al enkele verdachten aangehouden en gedagvaard volgens het snelrecht. Zij moeten zich op 10 februari voor de rechter verantwoorden.