Connect with us

Holland

Ongeziene taferelen: Relschopper gaat politie te lijf met middeleeuwse sabel

man gaat politie te lijf met zwaard

Zondagmiddag werd de binnenstad van Eindhoven herschapen tot een waar oorlogsveld. Een verboden manifestatie tegen de avondklok ontspoorde er compleet. Rellende jongeren gingen de politie urenlang te lijf met golfballen, stenen en messen. Het 18 Septemberplein en het Stationsplein werden compleet gesloopt. Ondertussen duiken er alsmaar meer beelden op van de ontluisterende taferelen die er zich afspeelden. Zo is een relschopper te zien die de politie aanvalt met een middeleeuwse sabel.

Hoofdbestuurder van de Nederlandse Politiebond, Koen Simmers, reageert geschokt bij Omroep Brabant: “Dit heb ik nog nooit meegemaakt en ik denk dat dat geldt voor alle ME’ers. Mensen gingen agenten zelfs met messen en zwaarden te lijf en we krijgen van meer gemeenten signalen waar dit zou kunnen gebeuren. Daar maken we ons grote zorgen over.”

Capaciteitsproblemen

Simmers geeft aan dat de werkomstandigheden moeilijk zijn, maar volgens hem is de politie wel voorbereid op dergelijke situaties. “We hebben al capaciteitsproblemen, maar er is enorme loyaliteit onder de politiemensen. Dat is een compliment waard en daar zou wat tegenover mogen staan”, klinkt het nog.

Reactie Huffnagel

Ook VVD’er Frits Huffnagel reageerde op de beelden van de rellende zwaardvechter. Hij geeft mee dat dit in een ander land wellicht met een kogel zou geëindigd zijn.

Bekijk de beelden van de relschopper met zwaard hieronder.

Lees verder

Holland

Prinses Alexia bevestigt haar nieuwe vriendje met intieme foto

De geruchtenmolen draait weer op volle toeren want het lijkt erop dat Prinses Alexia een vriendje heeft en dit zelf ook bevestigt. Eerder hadden we al een artikel geschreven over de vriendjes van Alexia en Amalia. De twee vriendjes zouden ook al mee op vakantie zijn geweest met Willem Alexander en Maxima.

Nu lijkt het erop dat Prinses Alexia officieel middels een foto heeft bevestigt dat dit haar vriendje is. Er is ook al een video in omloop waarop je dezelfde jongen kunt zien en geplaatst was op social media door niemand minder dan Alexia zelf.

Vriendje Prinses Alexia

Life Of Yvonne, dé gossip queen had dit van de voren al voorspeld en het lijkt nu dus ook echt te kloppen. Alexia heeft na het filmpje nu dus ook nog eens een foto gedeeld waarop je haar met haar vriendje ziet met de tekst: “Love you”.

Je ziet de twee zoenen en ze zien er erg gelukkig uit samen. Wij wensen het kersverse koppel in ieder geval heel veel geluk!

Zie hieronder alle beelden:

Lees verder

Holland

Dit zijn de vriendjes van Amalia en Alexia: “Wat een stoere gasten” (video)

Prinses Amalia (18) en Alexia (16) zijn allebei meiden geworden die nu op een leeftijd zitten dat er ook jongens in het spel zitten. De media brengt daar echter vrij weinig over naar buiten omdat ze beid nog onder de 18 zijn. De media mag dit dus niet zomaar doen wegens de mediacode. Maar in Argentinië gaat het er heel anders aantoe. Daar mag er gewoon gepubliceerd worden wat je wil en wordt er ook volop gepraat over de dames.

Vriendjes van Amalia en Alexia

Toen het koninklijk gezin deze zomer naar vakantie in Griekenland ging hebben de prinsessen volgens de Argentijnse media hun vriendjes meegenomen om te genieten van de zon. De Story heeft eerder ook laten weten dat ze weten wie het zijn en zelfs foto’s hebben maar dat ze deze niet gingen publiceren.

Vriendje prinses Amalia

Volgens de Argentijnen is de prins van België het vriendje van Amalia, Prins Gabriël van België. Gabriël is het tweede kind koning Filip en koningin Mathilde.

Vriendje Alexia

LifeofYvonne, de roddelqueen van het moment is er volgens haar achtergekomen wie het vriendje van Alexia is en laat dat in de video hieronder zien:

Reacties

Omdat er nu dus bekend is gemaakt wie de vriendjes van de prinsessen zijn er uiteraard ook reacties ontstaan. Iemand schreef dat ze beide jongens ‘ontzettend stoer’ vindt.

Iemand anders schreef: ‘Wat een knapperds😍’

Over het vriendje van Alexia wordt echter gespeculeerd dat hij wellicht iets te oud is. Iemand schreef: “Is hij niet veel te oud?”.

Lees verder

Holland

Zien: Veel ophef over zoenende prinses Alexia

De afgelopen tijd heeft vrijwel heel Nederland wel de foto van Alexia voorbij zien komen waarop ze te zoenen was. Deze foto ging ontzettend viraal op social media.

Er zijn veel berichten gedeeld waarin wordt gezegd dat de jongen die de Nederlandse prinses zoent ook haar vriendje is. We zijn er echter achtergekomen dat dit niet waar is, zegt Shownieuws. De foto van het account dat de foto deelde is nep en het schijnt dus nep nieuws te zijn,

Prinses Alexia (16) heeft dus geen vriendje ook al denken veel mensen nog steeds van wel. Sam Hoevenaar, die voor Shownieuws werkt, heeft aan LINDA laten weten dat het niet echt is en dus neonieuws.

Wie degene op de foto is weten we niet en ook niet wie de eigenaar is van het account dat de foto deelde. “Wie weet vindt Alexia het zelf leuk om af en toe wat persoonlijke kiekjes met de massa te delen en is één van de accounts toch gewoon van haarzelf”, zegt Hoevenaar.

Het zou om de volgende foto gaan:

Lees verder
Advertisement

Trending