Connect with us

Holland

Net binnen: Gordon neemt advocaat onder de arm na beschuldigingen dierenmishandeling

Gordon en hond Toto

Gordon is de voorbije dagen zwaar op de korrel genomen vanwege de omgang met zijn Franse buldog Toto. De presentator kondigt zondag aan dat hij een advocaat onder de arm neemt. Zo wil hij zich verdedigen tegen het beeld dat de media van hem schetst. In een verklaring beschuldigt hij niet nader bij naam genoemde BN’ers van smaad.

De verklaring van Gordon aan RTL Boulevard leest: “Ik heb mijn advocaat Jaap Versteeg opdracht gegeven de media in rechte te betrekken en vanaf morgen te starten met een bodemprocedure of de smadelijke lasterlijk uitlatingen aan mijn persoon nu voor eens en voor altijd te stoppen.”

Dierenbeul

De zanger en presentator legt uit: “Ik vind het walgelijk en verwerpelijk dat de media mij als dierenbeul betitelen en beschuldigen van dat ik mijn hond bij het grof vuil zou zetten of dat ik weer aan de coke en drank zou zitten.” Gordon is evenmin te spreken over de kritiek van zijn collega Gerard Joling.

Oorlog met Gerard Joling

Gordon noemde Geer onomwonden een zielig figuur. De presentator haalde snoeihard uit naar zijn collega: “Dit onderstreept nog eens de karakteromschrijving in mijn boek over deze man. Daar heb je dan 20 jaar mee samengewerkt en dan denk je zo over me? De juiste keuze gemaakt om er voorgoed afstand van te doen als ik een iemand terecht bij het grof vuil heb gezet is hij het wel.”

Internetserie

De zanger kocht zijn nieuwe huisdier Toto in januari en begon een internetserie over de viervoeter. Dierenwelzijnsorganisaties vroegen Gordon om te stoppen met de serie. De gezondheid van het dier – een ras dat snel last heeft van ademhalingsmoeilijkheden – zou door de opnames in gevaar kunnen komen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)