Connect with us

Holland

Rachel Hazes gaat met kudde schapen door Nederland trekken.

Rachel Hazes en Bram Moszkowicz beginnen in het nieuwe SBS 6-programma Het hek is van de dam aan een wandeltocht. Ze gaan twee dagen door Nederland trekken, samen met een herder en een kudde schapen. De twee gaan samen de bijzondere uitdaging aan en zullen speciale gesprekken delen met elkaar.

Verrast door de schoonheid

Rachel lichtte alvast een tipje van de sluier over haar deelname. De brunette vertelde: “Soms vergeet ik wel eens hoe mooi de Nederlandse natuur eigenlijk is. Toen ik gevraagd werd voor dit programma wist ik niet goed wat ik kon verwachten, maar al snel was ik erg verrast door de schoonheid van het landschap waar we doorheen liepen, de gesprekken met Bram en het leven als herder. Ik vond het een prachtige ervaring!”

Het hek is van de dam

Het programma is volgens SBS een speciale ervaring die inzicht geeft in het leven van de gasten aan de hand van zeer persoonlijke conversaties.