Connect with us

Economie

Jordy gaat toch daten met Gaby na pijnlijk blauwtje.

Gezien het merkwaardige verloop van De Bachelorette, kwam het niet voor iedereen als een complete verrassing. Heel wat mensen vermoedden al dat Gaby niet meer samen was met winnaar Joey. En ze kregen gelijk. Tijdens de reünie-uitzending uitte Gaby plotseling haar gevoelens voor niemand minder dan Jordy, die ze eerder ijskoud wegstuurde. Nu staat Jordy toch weer open voor een date.

Jordy verklapte aan RTL Boulevard dat er zelfs al een date gepland is. Hij wil de blondine een tweede kans geven nadat hij een pijnlijk blauwtje opliep. Hij onthulde: “Ik ben zeker enthousiast om met haar te kijken waar we verder kunnen gaan.”

Jordy vervolgt: “Tijdens de reünie hebben we zo min mogelijk tegen elkaar gezegd, zodat we veel te vertellen hebben als we elkaar weer zien.” De jongeman verklapt dat ze zelfs al een date gepland hebben. Daarover zei hij: “De date staat gepland. We gaan elkaar binnenkort zien en dan hebben we alle tijd van de wereld.”

Winnaar Joey kan er alvast niet om lachen. Hij wil haar nooit meer spreken en voelt zich van de bus gegooid. Lees zijn reactie hier!