-

Economie

Gespierde verpleger (43) toont wat zes weken intensieve zorg doet met je lijf.

Deze bijdrage werd geschreven op basis van de opgegeven bron. Wij vinden het belangrijk om voor alle informatie over corona te verwijzen naar de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

De Amerikaanse verpleger Mike Schultz lag zes weken op de afdeling intensieve zorgen nadat hij zelf besmet raakte met Covid-19. Dat meldt NBC.

Ongeveer acht weken geleden werd de verpleger ziek van het gevreesde virus. Mike werd zo ziek dat hij na twee weken werd opgenomen op de afdeling intensieve zorgen. Daar moest hij nog eens een maand verblijven.

Mike omschreef zijn symptomen op Instagram. De verpleger zegt dat het begon als koorts, maar daarna kreeg hij ademhalingsproblemen en moest geïntubeerd worden.

Met zijn post wil Mike aantonen dat een gezonde, gespierde en goed opgeleide man van 43 jaar oud, zonder onderliggende ziektes, nog altijd zwaar getroffen werd door het virus. Na zes weken was hij helemaal op.

Ondertussen gaat het elke dag beter met hem en voelt hij zich weer sterker. De verpleger onderging een indrukwekkende transformatie. Laten we deze man veel beterschap toewensen!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder