Connect with us

Economie

Gespierde verpleger (43) toont wat zes weken intensieve zorg doet met je lijf.

Deze bijdrage werd geschreven op basis van de opgegeven bron. Wij vinden het belangrijk om voor alle informatie over corona te verwijzen naar de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

De Amerikaanse verpleger Mike Schultz lag zes weken op de afdeling intensieve zorgen nadat hij zelf besmet raakte met Covid-19. Dat meldt NBC.

Ongeveer acht weken geleden werd de verpleger ziek van het gevreesde virus. Mike werd zo ziek dat hij na twee weken werd opgenomen op de afdeling intensieve zorgen. Daar moest hij nog eens een maand verblijven.

Mike omschreef zijn symptomen op Instagram. De verpleger zegt dat het begon als koorts, maar daarna kreeg hij ademhalingsproblemen en moest geïntubeerd worden.

Met zijn post wil Mike aantonen dat een gezonde, gespierde en goed opgeleide man van 43 jaar oud, zonder onderliggende ziektes, nog altijd zwaar getroffen werd door het virus. Na zes weken was hij helemaal op.

Ondertussen gaat het elke dag beter met hem en voelt hij zich weer sterker. De verpleger onderging een indrukwekkende transformatie. Laten we deze man veel beterschap toewensen!