-

Economie

Gespierde verpleger (43) toont wat zes weken intensieve zorg doet met je lijf.

Deze bijdrage werd geschreven op basis van de opgegeven bron. Wij vinden het belangrijk om voor alle informatie over corona te verwijzen naar de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

De Amerikaanse verpleger Mike Schultz lag zes weken op de afdeling intensieve zorgen nadat hij zelf besmet raakte met Covid-19. Dat meldt NBC.

Ongeveer acht weken geleden werd de verpleger ziek van het gevreesde virus. Mike werd zo ziek dat hij na twee weken werd opgenomen op de afdeling intensieve zorgen. Daar moest hij nog eens een maand verblijven.

Mike omschreef zijn symptomen op Instagram. De verpleger zegt dat het begon als koorts, maar daarna kreeg hij ademhalingsproblemen en moest geïntubeerd worden.

Met zijn post wil Mike aantonen dat een gezonde, gespierde en goed opgeleide man van 43 jaar oud, zonder onderliggende ziektes, nog altijd zwaar getroffen werd door het virus. Na zes weken was hij helemaal op.

Ondertussen gaat het elke dag beter met hem en voelt hij zich weer sterker. De verpleger onderging een indrukwekkende transformatie. Laten we deze man veel beterschap toewensen!

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder