-

Economie

Joey wil Gaby Blaaser nooit meer spreken!

De prille liefde tussen Joey van Herle en Gaby Blaaser is uitgedraaid op een sisser. Terug aangekomen in Nederland was de liefde snel voorbij en gaf Gaby aan dat ze misschien een fout had gemaakt. Dat was niet meteen wat Joey wilde horen.

Hoewel hij dus nog altijd vrijgezel is, houdt Joey goede herinneringen over aan zijn deelname. De Limburger legt uit dat wellicht meerdere factoren ertoe hebben bijgedragen dat hun relatie niet werkte. Meteen bij thuiskomst kwam hun prille relatie onder druk te staan. Gaby woont namelijk in Amsterdam en Joey in Limburg. Daarom spraken ze elkaar vooral via FaceTime of WhatsApp. De winnaar van The Bachelorette bekent: “Het voelde wel een beetje anders, de gevoelens waren al wel bedaard.”

Ze konden ook niet daten om de eenvoudige reden dat ze niet samen in het openbaar gezien mochten worden. Ze besloten hun liefde na de laatste aflevering toch nog een kans te geven, hoewel het contact al verwaterd was. Dat Gaby in de reünie-aflevering plotseling de liefde verklaarde aan Jordy, was een slag in zijn gezicht. Helemaal te gortig vond hij het dat Gaby dan ook nog eens beweerde dat hij nog contact had met andere meisjes. Daarover vertelde hij: “Ik was echt heel erg verbaasd, want in mijn ogen slaat dat nergens op. Als ze daar problemen mee had gehad, had ze mij als volwassen vrouw van 34 er gewoon op kunnen aanspreken.” Joey vervolgt: “Ik werd behoorlijk van de bus gegooid.”

Joey denkt dat Gaby gewoon een reden zocht om hem opzij te schuiven. De Limburger zegt dat hij haar gedrag heel respectloos vindt.

Joey stuurde haar nog een berichtje om verhaal te halen, maar daar kreeg hij nog geen antwoord op. De jongeman heeft het helemaal gehad met Gaby. Hij moet niets meer van haar weten. Kordaat: “k hoef haar niet meer te spreken. Het is voor mij helemaal over en uit.”

View this post on Instagram

Het moment is bijna aangebroken! De laatste roos? Ga ik hem krijgen of niet? Het is een rollercoaster van emoties geweest. Er is gelachen, er is gehuild. Vriendschappen gesloten en herinneringen gemaakt voor het leven. . Jullie hebben mij gezien in mijn puurste vorm. Dit is wie ik ben, dit is wat ik ben. Ik heb me volledig opengesteld op camera. Dit is zeker niet makkelijk, maar ik vind dat over dit soort dingen gepraat mag worden. Al zien veel mensen mij hierdoor als een zwak persoon, iemand waar @gaby.blaaser overheen loopt. Dit is zeker niet waar! Leer mij kennen en je weet hoe sterk ik ben!? Mijn verleden maakt mij sterk en ik zou voor iedereen deze kracht willen. Ik ben een man vol liefde en passie❤. Voor mijn familie, vrienden maar zeker ook degene die naast mij staat. . Bedankt aan iedereen die in mij heeft gelooft!❤ Al jullie lieve woorden zullen niet vergeten worden! . Liefs Joey❤? . #Debachelorette #videolandonline #laatsteroos #spanning #zenuwen #rozenceremonie #sterk #kracht #liefde #support

A post shared by Joey ?De Bachelorette S1 ??? (@joey.vanherle) on

Economie

Glennis Grace zorgt voor veel ophef met haar wel erg diepe inkijk

De loopbaan van Glennis Grace heeft een forse tegenslag ervaren na een incident waarbij ze betrokken was bij een fysiek conflict in een lokale Jumbo supermarkt.

Na dit voorval vond de zangeres zichzelf terug met een taakstraf, specifiek het wieden van onkruid op een begraafplaats, een situatie die haar ongetwijfeld tot nadenken stemde.

Te midden van zo’n publieke vernedering rijst de vraag: hoe vind je je weg terug na zo’n debacle? Er lijkt een beproefde strategie te bestaan om de aandacht af te leiden en een comeback te maken: een gedurfde modieuze keuze omarmen.

In een beweging die suggereert dat ze klaar is om de focus te verleggen van de controverse, heeft Glennis onlangs een publieke verschijning gemaakt die ongetwijfeld veel aandacht zal trekken, zij het niet om de redenen die men zou verwachten.

Ze bezocht een kapsalon, een op het eerste gezicht alledaagse activiteit, maar de manier waarop ze ervoor koos deze ervaring op sociale media te delen is allesbehalve gewoon.

Via haar Instagram Story plaatste ze beelden van haar bezoek, maar het is duidelijk dat het doel niet was om een nieuwe haarstijl te tonen. In plaats daarvan trok Glennis strategisch de aandacht naar haar decolleté, ervoor zorgend dat dit het middelpunt van de conversatie werd.
Glennis Grace

Deze aanpak, hoewel zeker gedurfd, weerspiegelt een bekende tactiek in de wereld van beroemdheden en public relations: het verhaal omleiden.

Door ervoor te kiezen haar uiterlijk op zo’n opvallende manier te benadrukken, verandert ze niet alleen haar look, maar probeert ze de publieke discussie in een nieuwe richting te sturen.
Glennis Grace

De suggestie om een koud kompres bij de hand te houden voordat men haar posts bekijkt, voegt een speels, zo niet ondeugend, element toe aan haar strategie, wat aangeeft dat ze zich niet alleen bewust is van de impact die dergelijke beelden kunnen hebben, maar ook actief betrokken is bij haar publiek op haar eigen voorwaarden.

Deze episode in de carrière van Glennis Grace is een getuigenis van de complexiteit van het openbare leven en de diverse strategieën die publieke figuren toepassen om hun imago te beheren.
Glennis Grace

Hoewel het nog te vroeg is om te zeggen hoe effectief deze specifieke zet zal zijn in het veranderen van de publieke perceptie of het herstellen van haar reputatie, is het een duidelijk teken dat ze nog niet klaar is om uit de schijnwerpers te stappen.
Glennis Grace

In plaats daarvan kiest ze ervoor om de nasleep van een controverse te navigeren met een mix van durf en een knipoog naar het eeuwenoude adagium dat soms een verandering van imago een nieuw hoofdstuk kan inluiden.

Lees verder