Connect with us

Economie

Joey wil Gaby Blaaser nooit meer spreken!

De prille liefde tussen Joey van Herle en Gaby Blaaser is uitgedraaid op een sisser. Terug aangekomen in Nederland was de liefde snel voorbij en gaf Gaby aan dat ze misschien een fout had gemaakt. Dat was niet meteen wat Joey wilde horen.

Hoewel hij dus nog altijd vrijgezel is, houdt Joey goede herinneringen over aan zijn deelname. De Limburger legt uit dat wellicht meerdere factoren ertoe hebben bijgedragen dat hun relatie niet werkte. Meteen bij thuiskomst kwam hun prille relatie onder druk te staan. Gaby woont namelijk in Amsterdam en Joey in Limburg. Daarom spraken ze elkaar vooral via FaceTime of WhatsApp. De winnaar van The Bachelorette bekent: “Het voelde wel een beetje anders, de gevoelens waren al wel bedaard.”

Ze konden ook niet daten om de eenvoudige reden dat ze niet samen in het openbaar gezien mochten worden. Ze besloten hun liefde na de laatste aflevering toch nog een kans te geven, hoewel het contact al verwaterd was. Dat Gaby in de reünie-aflevering plotseling de liefde verklaarde aan Jordy, was een slag in zijn gezicht. Helemaal te gortig vond hij het dat Gaby dan ook nog eens beweerde dat hij nog contact had met andere meisjes. Daarover vertelde hij: “Ik was echt heel erg verbaasd, want in mijn ogen slaat dat nergens op. Als ze daar problemen mee had gehad, had ze mij als volwassen vrouw van 34 er gewoon op kunnen aanspreken.” Joey vervolgt: “Ik werd behoorlijk van de bus gegooid.”

Joey denkt dat Gaby gewoon een reden zocht om hem opzij te schuiven. De Limburger zegt dat hij haar gedrag heel respectloos vindt.

Joey stuurde haar nog een berichtje om verhaal te halen, maar daar kreeg hij nog geen antwoord op. De jongeman heeft het helemaal gehad met Gaby. Hij moet niets meer van haar weten. Kordaat: “k hoef haar niet meer te spreken. Het is voor mij helemaal over en uit.”

View this post on Instagram

Het moment is bijna aangebroken! De laatste roos? Ga ik hem krijgen of niet? Het is een rollercoaster van emoties geweest. Er is gelachen, er is gehuild. Vriendschappen gesloten en herinneringen gemaakt voor het leven. . Jullie hebben mij gezien in mijn puurste vorm. Dit is wie ik ben, dit is wat ik ben. Ik heb me volledig opengesteld op camera. Dit is zeker niet makkelijk, maar ik vind dat over dit soort dingen gepraat mag worden. Al zien veel mensen mij hierdoor als een zwak persoon, iemand waar @gaby.blaaser overheen loopt. Dit is zeker niet waar! Leer mij kennen en je weet hoe sterk ik ben!? Mijn verleden maakt mij sterk en ik zou voor iedereen deze kracht willen. Ik ben een man vol liefde en passie❤. Voor mijn familie, vrienden maar zeker ook degene die naast mij staat. . Bedankt aan iedereen die in mij heeft gelooft!❤ Al jullie lieve woorden zullen niet vergeten worden! . Liefs Joey❤? . #Debachelorette #videolandonline #laatsteroos #spanning #zenuwen #rozenceremonie #sterk #kracht #liefde #support

A post shared by Joey ?De Bachelorette S1 ??? (@joey.vanherle) on