Connect with us

Verhalen

Jessica bezoekt een psycholoog vanwege het ontbreken van haar baarmoeder

Jessica Alves, voorheen bekend als de “menselijke Ken” maar tegenwoordig bekend als de “menselijke Barbie”, is momenteel door een moeilijke periode gegaan.

De transgender vrouw heeft enorme paniekaanvallen vanwege haar onvervulde kinderwens, aangezien zij geen kinderen kan krijgen door haar afwezige baarmoeder. Jessica ondergaat momenteel sessies bij een psycholoog om te leren omgaan met deze moeilijke situatie.

Jessica, die vroeger bekend stond als Rodrigo Alves, heeft meerdere operaties ondergaan om zoveel mogelijk op Ken te lijken, maar kwam later tot de conclusie dat ze in het verkeerde lichaam zat. In 2021 heeft ze een geslachtsoperatie ondergaan om uiteindelijk als de “menselijke Barbie” door het leven te gaan.

Echter, Jessica is ongelukkig vanwege haar onvervulde kinderwens. Aangezien zij geen baarmoeder heeft, kan zij geen kinderen krijgen. Hoewel ze zich zeer vrouwelijk voelt, is het feit dat ze geen kinderen kan baren een enorm struikelblok voor haar. De geslachtsoperatie is immers niet uitgerust met een baarmoeder, wat de kinderwens van Jessica bemoeilijkt.

Jessica hoopt dat de technologie en de medische wetenschap binnen enkele jaren vooruitgang boeken en dat er voor transvrouwen een optie komt om een baarmoeder te implanteren. Hoewel deze optie momenteel nog niet beschikbaar is voor transvrouwen, blijft Jessica optimistisch. Ze is vastberaden om haar droom om moeder te worden waar te maken, ook al heeft ze al vrijwel alle operaties ondergaan om zo dicht mogelijk bij een biologische vrouw te komen.

Het is een moeilijke en emotionele tijd voor Jessica. Het is bewonderenswaardig dat ze de moed heeft om openlijk over haar situatie te praten en hulp te zoeken bij een psycholoog. Hopelijk krijgt ze de steun die ze nodig heeft om deze uitdaging te overwinnen.