Connect with us

Economie

Gaby Blaaser heeft het wel heel gezellig met deze autocoureur.

De voorbije weken ging Gaby Blaaser als De Bachelorette op zoek naar de ware Jacob. Uiteindelijk koos ze voor Joey, maar die relatie liep uit op een sisser. Nu zou ze een date gepland hebben met de eerder naar huis gestuurde Jordy. Maar ook dat lijkt niets te worden. De gegeerde blondine zou het immers heel gezellig hebben met autocoureur Bas Schothorst.

Shownieuws heeft bronnen die bevestigden dat de twee het al een tijdje heel gezellig hebben met elkaar. De twee zouden zelfs zoenend gezien zijn in enkele horecazaken in Amsterdam.

Het management van Gaby was er echter als de kippen bij om te zeggen dat de twee officieel geen koppeltje zijn.

Bas Schothorst was eerder samen met actrice Kimberley Klaver. Ze stapten in 2015 in het huwelijksbootje, maar in 2018 was het huwelijk alweer voorbij. Opvallend detail: Gaby en Kimberley waren tijdens de opnames van Spangas nog vriendinnen.

Wie niet zo blij is met de hele gang van zaken is natuurlijk Joey. Die liet eerder uitschijnen dat hij Gaby niet meer hoeft te spreken.