-

Economie

Gaby Blaaser heeft het wel heel gezellig met deze autocoureur.

De voorbije weken ging Gaby Blaaser als De Bachelorette op zoek naar de ware Jacob. Uiteindelijk koos ze voor Joey, maar die relatie liep uit op een sisser. Nu zou ze een date gepland hebben met de eerder naar huis gestuurde Jordy. Maar ook dat lijkt niets te worden. De gegeerde blondine zou het immers heel gezellig hebben met autocoureur Bas Schothorst.

Shownieuws heeft bronnen die bevestigden dat de twee het al een tijdje heel gezellig hebben met elkaar. De twee zouden zelfs zoenend gezien zijn in enkele horecazaken in Amsterdam.

Het management van Gaby was er echter als de kippen bij om te zeggen dat de twee officieel geen koppeltje zijn.

Bas Schothorst was eerder samen met actrice Kimberley Klaver. Ze stapten in 2015 in het huwelijksbootje, maar in 2018 was het huwelijk alweer voorbij. Opvallend detail: Gaby en Kimberley waren tijdens de opnames van Spangas nog vriendinnen.

Wie niet zo blij is met de hele gang van zaken is natuurlijk Joey. Die liet eerder uitschijnen dat hij Gaby niet meer hoeft te spreken.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder