-

Algemeen

Als je dit tegenkomt tijdens het wandelen, moet je echt weten wat dit betekent

Ik sta er nooit van te kijken hoe mooi de wereld om ons heen is. Ik heb het geluk buiten de stadsgrenzen te wonen, zie je, dus een korte ochtendwandeling voert me vaak langs heuvels en beekjes, over velden en door bossen.

Kortom, buiten zijn in de natuur is geweldig om je eraan te herinneren hoe spectaculair het leven kan zijn. En toch is het zelfs bij het genieten van de uitzichten, geluiden en geuren die worden aangeboden, belangrijk om alert te blijven op mogelijke gev@ren.

Als een van jullie lezers doorgewinterde wandelaars zijn, ben je je ervan bewust dat er een lijst is van dingen waar je aan moet denken tijdens het wandelen. Altijd water bij de hand hebben, bijvoorbeeld, of ervoor zorgen dat je bent uitgerust met berenspray (indien van toepassing).

Als iemand die graag lange wandelingen maakt in alle seizoenen, dacht ik dat ik up-to-date was over alles wat men zou moeten weten voordat men de deur uitgaat.

Dat was totdat ik een foto tegenkwam die de ronde deed om te waarschuwen voor een gev@ar waar velen van ons misschien niet aan zouden denken. Gezien waar ik woon, is het niet iets waar ik me zorgen over hoef te maken, maar ik dacht dat het het beste was om de nieuwe informatie te delen voor het geval anderen zich ooit in een situatie bevinden waarin ze het nodig hebben.

Nu, gezien de enorme omvang en toegankelijkheid van het internet, is het geen wonder dat afbeeldingen en video’s dagelijks viraal gaan.

Een afbeelding van Missouri Wildlife, oorspronkelijk enkele maanden geleden gedeeld, trok zeker de aandacht van de massa’s, mede dankzij de mysterieuze aard ervan.

In het bericht daagde de afdeling internetgebruikers uit om iets te vinden dat zorgvuldig verborgen was tussen de bladeren op de bosbodem. Ik zal de eerste zijn om toe te geven dat ik niets bijzonders kon vinden in bovenstaande afbeelding, maar probeer het zelf eens en kijk of het jou beter afgaat.

Klaar? Heb je iets opgemerkt dat eruit sprong? Nou, het bleek dat veel mensen niets abnormaals konden vinden in de afbeelding van Missouri Wildlife, dus verduidelijkten ze de zaak later met een vervolgbericht.

Het zal je niet verbazen dat als je eenmaal ziet wat er verborgen was in hun oorspronkelijke afbeelding, je het nooit meer zult ontzien!…

Verborgen tussen het natuurlijke puin en gebladerte in het bericht was een Copperhead-sl@ng! Copperheads zijn meesters in camouflage, ze mengen zich zo goed dat het ongetrainde oog enorm veel moeite heeft om ze op te merken.

De slangen kunnen mensen b1jten als ze zich bedre1gd voelen, wat vaak tijdelijke sch@de aan spieren, circulatie en ademhaling veroorzaakt. Gelukkig blijken hun aanvallen zelden fataal te zijn, hoewel ze verantwoordelijk zijn voor meer dan 2.900 van de 7.000-8.000 sl@ngenbeten die elk jaar in de VS plaatsvinden.

Dus… de volgende keer dat je in het wild bent, houd dan goed in de gaten op welke met bladeren bezaaide paden je stuit (mits je in een gebied bent waar Copperheads leven)!

Ik had hier zeker nooit aan gedacht, en ik had geen idee dat er een slang op de loer lag in de bovenstaande afbeelding! Jij wel?

Algemeen

Iris uit B&B Vol Liefde zwaar onder vuur: ‘Ze heeft lak aan RTL’

Of ze nu in Griekenland zit of niet, B&B Vol Liefde-kandidaat Iris houdt haar ‘Yamas’-gewoonte vrolijk in stand, zelfs in Nederland. Vorige week werd ze gespot met deelnemer Jan, wat de nodige wenkbrauwen doet fronsen. Volgens Robin Heerkens en Elsemieke Wormhoudt van de Veronica Superguide-podcast B&B Vol Liefde 2024: De Nabeschouwing, is RTL hier waarschijnlijk niet blij mee. Het netwerk staat erom bekend dat het kandidaten liever niet samen in het openbaar ziet voordat alle afleveringen, inclusief de reünie, zijn uitgezonden. Dit leidt namelijk al snel tot spoilers, iets waar fans en het netwerk niet op zitten te wachten.

Iris en Jan Samen in Nederland

In de nieuwste aflevering van de podcast B&B Vol Liefde 2024: De Nabeschouwing vertelt Robin dat Iris en Jan onlangs in Nederland zijn gespot, een week voordat de opnames van de reünie plaatsvonden. Het duo werd gezien in een platenzaak en op een terras in Scheveningen. Het vriendschappelijke contact tussen hen lijkt dus nog steeds aanwezig te zijn. Dit roept echter vragen op over hun relatie, vooral omdat ze de regels van RTL overduidelijk overtreden door samen in het openbaar te verschijnen.

Regelbreuk Tot Onvrede van RTL?

De regels van RTL zijn strikt: kandidaten mogen niet samen in het openbaar gezien worden zolang de reünie-aflevering nog niet is uitgezonden. Dit is bedoeld om spoilers te voorkomen, zodat kijkers niet al kunnen invullen wat er achter de schermen speelt. Iris en Jan lijken zich echter weinig aan te trekken van deze voorschriften. Ze zaten openlijk op een terras langs de weg, waardoor ze voor iedereen zichtbaar waren. Robin grapt zelfs dat “als je je autodeur opendeed, je Iris tegen haar mond sloeg.” Met andere woorden, de twee deden weinig moeite om hun ontmoeting verborgen te houden.

Wat Betekent Dit Voor Hun Relatie?

Het feit dat Iris en Jan samen in Nederland werden gezien, roept natuurlijk de vraag op wat dit betekent voor hun relatie. Volgens Elsemieke is het een teken dat de twee gewoon doen waar ze zin in hebben. “Het zegt in ieder geval iets over twee mensen die lekker hun gang gaan,” vertelt ze lachend in de podcast. Elsemieke gelooft niet dat er veel romantische vooruitgang is geboekt sinds de opnames van B&B Vol Liefde. Aangezien de show werd opgenomen in april en mei, en Iris daarna een drukke zomer had met haar B&B in Griekenland, lijkt het erop dat ze nu simpelweg de tijd nemen om elkaar beter te leren kennen.

Geen Grootse Liefde, Maar Wel Verbinding

Hoewel de ontmoeting in Nederland niet per se wijst op een diepgaande liefdesrelatie tussen Iris en Jan, laat het wel zien dat de twee nog steeds een sterke band hebben. Het feit dat ze elkaar blijven opzoeken, ook buiten de opnames om, wijst op een hechte vriendschap of een opbloeiende relatie. Jan had na de opnames verplichtingen in Nederland, en het lijkt erop dat hij en Iris elkaar daar gewoon wilden zien en samen tijd wilden doorbrengen. Dit hoeft echter niet te betekenen dat er een grootse liefdesgeschiedenis tussen hen is ontstaan.

Wat Zegt Dit Over Hun Toekomst?

Elsemieke is ervan overtuigd dat Iris en Jan nog steeds op hetzelfde niveau zitten als tijdens de opnames van de show. Er is misschien geen grote liefdesdoorbraak, maar ze genieten van elkaars gezelschap en ontdekken samen wat de toekomst brengt. Het is mogelijk dat hun relatie verder zal ontwikkelen, maar op dit moment lijkt het erop dat ze het rustig aan doen en vooral genieten van de momenten die ze samen hebben.

Hoewel de ontmoeting tussen Iris en Jan waarschijnlijk niet goed zal vallen bij RTL, biedt het wel een interessant inkijkje in hun huidige relatie. Fans van B&B Vol Liefde zullen ongetwijfeld benieuwd zijn naar wat de toekomst voor hen in petto heeft, vooral nu de reünie-aflevering nog moet worden uitgezonden.

Lees verder