-

Algemeen

Moeder vindt haar zoontje biddend in de supermarkt – ontdek de mooie reden!

De jonge Braydon vergezelde zijn moeder op een dag tijdens het winkelen bij de grote Amerikaanse supermarktketen Walmart. Ze waren er echter niet lang toen zijn moeder in p@niek raakte en merkte dat Braydon verdwenen was.

Na een paar angstige minuten van zoeken vond zijn moeder hem uiteindelijk terug.

Haar eerste instinct was om hem te berispen omdat hij van haar zijde was geweken. Maar toen ze zag dat hij voor een bord knielde en bad, stopte ze en vroeg zich af waarom. Toen keek ze nauwkeuriger naar de muur…

Braydons moeder heeft dit aan den lijve ondervonden. Ze haastte zich om haar boodschappen bij Walmart – een van de grootste en drukste winkelketens ter wereld – snel af te handelen.

Zoals Faith Tap rapporteert, zei Braydons moeder: “Ik moest de Walmart in rennen. Ik draaide me om om te controleren of mijn zoon naast me stond.”

Maar dat was hij niet. Binnen enkele seconden had Braydon zich losgemaakt van zijn moeder.

Toen ze hem eindelijk vond, knielde Braydon voor een informatiebord. Hij bad. Ze was verrast en vroeg hem wat hij daar deed. Toen ze dichterbij kwam en naar het bord keek, begreep ze het.

Op het bord stond: “Elke seconde telt”. Naast deze woorden waren afbeeldingen te zien van vermiste kinderen.

De kleine Braydon was weggegaan bij zijn moeder, had het bord gezien en bad tot God dat deze kinderen terug zouden keren naar hun families.

Het ongelooflijk ontroerende beeld en het bijbehorende verhaal gingen snel viraal op internet. Een Facebook-pagina die is gewijd aan Aubrey Jayce Carroll (een tiener die sinds 2016 wordt vermist), ontdekte het verhaal van Braydon en besloot een bericht ter nagedachtenis aan hem te plaatsen.

“Ik weet niet wie dit kleine kereltje is, maar ik wil jullie bedanken dat jullie voor deze kinderen bidden. Een van die kinderen daarboven is mijn neef Aubrey Carroll. Dit heeft me echt geraakt. Als ik wist waar of wie deze jongen is, zou ik hem graag persoonlijk bedanken.”

De afbeelding van Braydon die voor het bord knielt, is inmiddels meer dan 115.000 keer gedeeld op Facebook. Volgens het National Center for Missing and Exploited Children worden in de Verenigde Staten elk jaar ongeveer 800.000 kinderen als vermist opgegeven.

Een Facebook-commentator vat het beeld het beste samen: “Of je nu in God gelooft of niet, het maakt echt niet uit. Dit was een kind in Walmart dat aan anderen dacht en het enige deed wat het kon om te helpen. De wereld zou een betere plek zijn als iedereen zijn voorbeeld zou volgen.” God zegene Braydon voor zijn onzelfzuchtigheid.

Algemeen

Joost Klein deelt bizarre boodschap voor Eurovisie Songfestival 2025!

De geruchten en verhalen rondom Joost Klein blijven de gemoederen bezig houden. Dit komt deels doordat Joost zelf weigert zijn verhaal te doen bij een talkshow. Joost vertegenwoordigde Nederland op het Eurovisie Songfestival, maar werd gediskwalificeerd.

De reden hiervoor zou zijn dat hij een dreigende vuistbeweging maakte richting een cameravrouw, waardoor haar camera kapot ging. Of dit het enige incident is dat plaatsvond, weet niemand zeker. De betrokkenen willen voorlopig niets onthullen. Joost heeft via zijn advocaat laten weten dat hij geen strafbare feiten heeft gepleegd en dat hij direct na het ‘incident’ berouw heeft getoond en zijn excuses heeft aangeboden. Maar wat nu?

Terug op het podium

Afgelopen zondag trad Joost weer op tijdens een festival in Enschede. Hij repte met geen woord over het incident, maar speelde wel zijn nummer “Europapa”. Er was echter iets opvallends aan Joost: hij droeg een shirt van de Amerikaanse Idols uit 2006. Dit lijkt geen toeval te zijn.

Een nieuwe hint?

Joost’s keuze voor het shirt bracht veel speculatie met zich mee. Telegraaf-journalist Max van den Broek, gespecialiseerd in het ontcijferen van hints bij “Wie is de Mol?”, heeft er een theorie over: “Joost had een shirt aan van American Idol 2006. De winnaar van dat jaar, Taylor Hicks, had het jaar ervoor ook meegedaan en niet gewonnen. Het jaar erna won hij wel. Zal dit betekenen dat Joost volgend jaar weer mee zal doen aan het Songfestival? Molloten, never stop molloting.” Het lijkt erop dat Joost hiermee hint op een mogelijke nieuwe deelname aan het Eurovisie Songfestival in 2025. Of dit daadwerkelijk zal gebeuren, blijft afwachten. Het zou in ieder geval een opmerkelijke stunt zijn.

Joost’s toekomst

Als Joost inderdaad terugkeert naar het Eurovisie Songfestival, zou dat een gedurfde zet zijn. De publieke reactie op zijn diskwalificatie was gemengd. Sommigen steunen hem en geloven in zijn onschuld, terwijl anderen kritisch zijn. Zijn optreden op het festival in Enschede toonde echter aan dat hij nog steeds een trouwe schare fans heeft. Het publiek reageerde enthousiast, vooral toen hij “Europapa” speelde.

De nasleep van het incident

Het incident blijft een mysterie. De betrokken cameravrouw heeft geen verdere verklaringen afgelegd en ook de organisatoren van het Eurovisie Songfestival hebben geen aanvullende informatie verstrekt. De juridische nasleep kan nog weken, zo niet maanden duren. Ondertussen blijft Joost optreden en muziek maken, maar de schaduw van het incident hangt nog steeds boven zijn hoofd.

Wat vinden de fans?

De fans van Joost zijn verdeeld. Op sociale media zijn er velen die hem blijven steunen en hopen dat hij volgend jaar terugkeert naar het Songfestival. Anderen vinden dat hij een pas op de plaats moet maken en zijn gedrag moet evalueren. Zijn keuze om een shirt van American Idol 2006 te dragen, wordt door zijn supporters gezien als een teken van veerkracht en doorzettingsvermogen.

Conclusie

De situatie rondom Joost Klein blijft complex en vol onzekerheden. Zijn terugkeer naar het Eurovisie Songfestival in 2025 zou een gedurfde zet zijn en ongetwijfeld veel aandacht trekken. Voor nu blijft hij optreden en zijn muziek promoten, terwijl de geruchten en speculaties doorgaan. Of hij zijn verhaal ooit zal doen bij een talkshow en volledige duidelijkheid zal verschaffen over wat er in Malmö is gebeurd, blijft afwachten. Tot die tijd blijft het publiek gissen naar de waarheid en naar wat de toekomst voor Joost Klein in petto heeft. Zijn optreden in Enschede en de keuze van zijn shirt suggereren dat hij nog niet klaar is om het podium te verlaten, en wie weet, misschien zien we hem volgend jaar wel weer schitteren op het Eurovisie Songfestival.

Lees verder