-

Algemeen

Vrouw trouwt met miljardair zonder tanden, die haar stiekem voor is!

In een opmerkelijk verhaal dat zich afspeelde in de Franse Alpen, heeft de 68-jarige Marcel Amphoux, een bohemien en bekende kluizenaar, de aandacht getrokken met zijn ongebruikelijke levensverhaal.

Marcel, die in een bescheiden houten hut woonde zonder moderne voorzieningen zoals lopend water of elektriciteit, bleek een aanzienlijk fortuin te hebben opgebouwd.

Hij bezat meerdere hectaren land in de nabijheid van het pittoreske dorpje Puy-Saint-Pierre, een regio bekend om zijn luxe hotels en skiresorts. Kortom, een bijzonder levensverhaal.

Het leven van Marcel nam een onverwachte wending toen hij Sandrine Devillard ontmoette, een vrouw uit Parijs die 21 jaar jonger was dan hij.

Zij benaderde hem eerst als vastgoedmakelaar met interesse in zijn land, maar Marcel weigerde te verkopen.

Hun relatie ontwikkelde zich echter, en ondanks de sceptische blikken van buitenstaanders, trouwden ze in het gemeentehuis van Puy-Saint-Pierre, een idyllisch dorpje omringd door sneeuwbedekte bergen.

De huwelijksceremonie trok de aandacht van vele dorpelingen. Sandrine verscheen in een elegante jurk met een opvallend geel en rood bloemenboeket, terwijl Marcel er enigszins verwilderd uitzag.

Toeschouwers uitten hun ongenoegen, met de veronderstelling dat Sandrine enkel geïnteresseerd was in Marcel’s fortuin, zoals Jacques, een inwoner, aan de Daily Express vertelde.

Na hun huwelijk bleven de twijfels over hun relatie bestaan.

Sandrine woonde voornamelijk in Parijs, terwijl Marcel in zijn Alpenhut bleef. Hun huwelijk nam een tragische wending toen Marcel omkwam bij een auto-0ngeluk, waarbij Sandrine en twee van haar vrienden het 0verleefden.

Er gingen geruchten over Sandrine’s betrokkenheid, maar bewijs hiervoor ontbrak. De situatie escaleerde toen Sandrine verklaarde dat zij de enige erfgename van Marcel was.

Dit zou haar plotseling tot multimiljonair maken. Haar plan om Marcel’s vrienden te onteigenen van het land waar zij gratis mochten wonen van Marcel, zorgde voor grote spanning.

Echter, een schokkende wending kwam toen bleek dat Marcel zijn testament had aangepast voor zijn d00d.

Hij liet al zijn bezittingen en geld na aan zijn familie en vrienden, waaronder het eigendomsrecht van de huizen die hij voor hen had gebouwd.

Sandrine daarentegen erfde niets. Ze beweerde dat de handtekening op het testament vals was en bracht de zaak voor de rechter.

In 2016 kwam het finale oordeel: de handtekening op het testament van Marcel was authentiek, zoals gemeld door de Franse krant Dici.

Dit verhaal, dat klinkt als iets uit een roman, weerspiegelt de complexiteit van menselijke relaties en de onvoorspelbaarheid van het leven.

Algemeen

Iris uit B&B Vol Liefde zwaar onder vuur: ‘Ze heeft lak aan RTL’

Of ze nu in Griekenland zit of niet, B&B Vol Liefde-kandidaat Iris houdt haar ‘Yamas’-gewoonte vrolijk in stand, zelfs in Nederland. Vorige week werd ze gespot met deelnemer Jan, wat de nodige wenkbrauwen doet fronsen. Volgens Robin Heerkens en Elsemieke Wormhoudt van de Veronica Superguide-podcast B&B Vol Liefde 2024: De Nabeschouwing, is RTL hier waarschijnlijk niet blij mee. Het netwerk staat erom bekend dat het kandidaten liever niet samen in het openbaar ziet voordat alle afleveringen, inclusief de reünie, zijn uitgezonden. Dit leidt namelijk al snel tot spoilers, iets waar fans en het netwerk niet op zitten te wachten.

Iris en Jan Samen in Nederland

In de nieuwste aflevering van de podcast B&B Vol Liefde 2024: De Nabeschouwing vertelt Robin dat Iris en Jan onlangs in Nederland zijn gespot, een week voordat de opnames van de reünie plaatsvonden. Het duo werd gezien in een platenzaak en op een terras in Scheveningen. Het vriendschappelijke contact tussen hen lijkt dus nog steeds aanwezig te zijn. Dit roept echter vragen op over hun relatie, vooral omdat ze de regels van RTL overduidelijk overtreden door samen in het openbaar te verschijnen.

Regelbreuk Tot Onvrede van RTL?

De regels van RTL zijn strikt: kandidaten mogen niet samen in het openbaar gezien worden zolang de reünie-aflevering nog niet is uitgezonden. Dit is bedoeld om spoilers te voorkomen, zodat kijkers niet al kunnen invullen wat er achter de schermen speelt. Iris en Jan lijken zich echter weinig aan te trekken van deze voorschriften. Ze zaten openlijk op een terras langs de weg, waardoor ze voor iedereen zichtbaar waren. Robin grapt zelfs dat “als je je autodeur opendeed, je Iris tegen haar mond sloeg.” Met andere woorden, de twee deden weinig moeite om hun ontmoeting verborgen te houden.

Wat Betekent Dit Voor Hun Relatie?

Het feit dat Iris en Jan samen in Nederland werden gezien, roept natuurlijk de vraag op wat dit betekent voor hun relatie. Volgens Elsemieke is het een teken dat de twee gewoon doen waar ze zin in hebben. “Het zegt in ieder geval iets over twee mensen die lekker hun gang gaan,” vertelt ze lachend in de podcast. Elsemieke gelooft niet dat er veel romantische vooruitgang is geboekt sinds de opnames van B&B Vol Liefde. Aangezien de show werd opgenomen in april en mei, en Iris daarna een drukke zomer had met haar B&B in Griekenland, lijkt het erop dat ze nu simpelweg de tijd nemen om elkaar beter te leren kennen.

Geen Grootse Liefde, Maar Wel Verbinding

Hoewel de ontmoeting in Nederland niet per se wijst op een diepgaande liefdesrelatie tussen Iris en Jan, laat het wel zien dat de twee nog steeds een sterke band hebben. Het feit dat ze elkaar blijven opzoeken, ook buiten de opnames om, wijst op een hechte vriendschap of een opbloeiende relatie. Jan had na de opnames verplichtingen in Nederland, en het lijkt erop dat hij en Iris elkaar daar gewoon wilden zien en samen tijd wilden doorbrengen. Dit hoeft echter niet te betekenen dat er een grootse liefdesgeschiedenis tussen hen is ontstaan.

Wat Zegt Dit Over Hun Toekomst?

Elsemieke is ervan overtuigd dat Iris en Jan nog steeds op hetzelfde niveau zitten als tijdens de opnames van de show. Er is misschien geen grote liefdesdoorbraak, maar ze genieten van elkaars gezelschap en ontdekken samen wat de toekomst brengt. Het is mogelijk dat hun relatie verder zal ontwikkelen, maar op dit moment lijkt het erop dat ze het rustig aan doen en vooral genieten van de momenten die ze samen hebben.

Hoewel de ontmoeting tussen Iris en Jan waarschijnlijk niet goed zal vallen bij RTL, biedt het wel een interessant inkijkje in hun huidige relatie. Fans van B&B Vol Liefde zullen ongetwijfeld benieuwd zijn naar wat de toekomst voor hen in petto heeft, vooral nu de reünie-aflevering nog moet worden uitgezonden.

Lees verder