-

Nieuwste

Drama op vakantiepark Peter Gillis: Moeder vraagt dringend om getuigen!

Er heeft zich op vakantiepark Prinsenmeer, eigendom van Peter Gillis, een vresel!jk inc!dent voorgedaan. Een bezorgde en geschr0kken moeder heeft op Facebook een dr!ngende oproep gedaan voor getu!gen.

Haar 14-jarige zoon werd in elkaar getr*pt door een groep mannen in het bijzijn van Peter Gillis en Mark, zo laat ze weten. Het bericht van de moeder is gedeeld door Juicekanaal Reality.FBI op hun Facebookpagina.

De avond begon als een gezellig feestweekend voor jong en oud. Het gezin van de 14-jarige jongen was ook aanwezig en na een optreden van Mart Hoogkamer, wilden ze het park verlaten.

Bij het passeren van een groep mannen en vrouwen vroeg de 14-jarige jongen netjes of hij erlangs mocht. Het verzoek werd afgewezen en de groep begon te pr0voceren.

Dit leidde tot een discussie waarbij de moeder benadrukte dat haar zoon slechts 14 jaar oud was en dat ze hem gewoon normaal erlangs konden laten gaan.

Vervolgens werd er w!jn naar haar gegooid en ze besloot om weg te lopen. Voordat ze het wist, werd haar zoon van achteren aangev*llen en in elkaar getr*pt.

Zijn vader kwam tussenbeide om hem te beschermen, maar hij werd ook van achteren aangev*llen en kwam op de grond terecht. Meerdere mannen begonnen op hen in te tr*ppen.

De moeder doet nu een dringende oproep aan getu!gen om zich te melden, aangezien er volgens Peter Gillis geen camerabeelden beschikbaar zijn.

Het is nog niet duidelijk wie de mannen waren die bij het inc!dent betrokken waren. Het is schokkend dat een gezellig weekend op een vakantiepark kan eindigen in zulke gew*lddadige tafer&len.

Het is belangrijk dat er snel duidelijkheid komt over wat er precies is gebeurd en wie er verantwoordelijk zijn voor het gew*ld. Het is te hopen dat de oproep van de moeder leidt tot getu!gen die kunnen helpen bij het oplossen van deze zaak.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder