-

Economie

Drugsverslaving op werkvloer LINDA. brengt Linda de Mol diep in de problemen

Linda de Mol heeft sinds 2003 haar eigen tijdschrift LINDA. De bedrijfscultuur van dit mediabedrijf is echter behoorlijk ongezond. Achter de schermen bij LINDA heb je natuurlijk verslavingen in al zijn vormen. Blijkbaar zijn ze geobsedeerd door succes. Aan het woord is creatief directeur Jildou van der Bijl in het NPO Radio 1-programma “De Perstribune”. Jildou zei: “Succes kan ook verslavend zijn, en dan ga je ook denken dat de manier waarop je dingen doet de beste manier is.

Als je denkt: we zijn zo succesvol omdat iedereen zo hard werkt, en we gaan altijd achter die tien aan, en het is nooit goed genoeg, leidt ook nog eens tot een heel ongezonde bedrijfscultuur. Dat is waar we zijn.” Het is onduidelijk of Linda zelf heeft bijgedragen aan deze ongezonde bedrijfscultuur. Linda is echter eindverantwoordelijk voor haar eigen gezelschap, net als John de Mol van The Voice.

Mediabedrijf Linda de Mol onder vuur

In het afgelopen jaar is Linda veel aangevallen. Dat komt natuurlijk doordat haar (ex)vriend Jeroen Rietbergen oftewel Vieze Jeroentje een van de hoofdpersonen was in het grote The Voice-schandaal. Broeder John is verantwoordelijk voor al het misbruik in en rond zijn programma. Er zijn echter ook velen die vinden dat Linda eerder had kunnen en moeten ingrijpen. Volgens critici zijn er al berichten dat Linda daar iets aan moet doen. Onlangs werd Linda weer gespot met Jeroen op een terrasje in Parijs. Linda zei destijds dat ze nog wat dingen samen moesten regelen. Velen dachten dat dit zou kunnen betekenen dat Linda’s reputatie in opspraak kwam. En zo was een groot deel van haar carrière voorbij.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder