Connect with us

Nieuwste

John de Mol wilde deze video met nieuwe onthullingen over The Voice verbieden

John de Mol

Enkele dagen geleden kondigde stichting Music#MeToo aan om een video online te gooien met nieuwe onthullingen over het schandaal rond The Voice. Vlak voor de publicatie van de video kreeg de stichting een brief op de mat van de advocaat van John, Johnny en Linda de Mol met de dreiging van juridische stappen.

Na de uitzending van BOOS beet ook de stichting zich vast in de beerput van The Voice. In een persbericht kondigden ze enkele dagen terug aan dat ze met nieuwe onthullingen zouden komen.

Advocaat

Het persbericht belandde ook bij de familie De Mol, die terstond dreigen met juridische stappen. “Wanneer uw berichtgeving in welk opzicht dan ook onrechtmatig is ten aanzien van één of meer cliënten ik opdracht heb verkregen onmiddellijk in rechte tegen uw stichting op te treden, in ieder geval met een vordering ter zake alle bij cliënten opgekomen en nog op te komen schade”, klinkt het.

De brief vervolgt: “Mocht bedoelde berichtgeving één of meer strafbare uitlatingen bevatten dan zal daarvan onverwijld aangifte worden gedaan.”

Lees verder onder de foto

Bewuste video

Toch is de video gewoon online gezet. In de video is er aandacht voor deze personen: Shima Kaes, de ex van Johnny de Mol, Chantal Janzen, Linda de Mol en Johnny zelf.

Ook het slachtoffer dat onlangs anoniem aangifte deed tegen Johnny wegens seksueel misbruik komt aan bod. Ze zegt door hem gedrogeerd geweest te zijn, waarna hij zich aan haar zou vergrepen hebben. “Ik ben seksueel misbruikt door Johnny de Mol.” Nadat hij iets in haar drankje had gedaan, voelde ze zich onwel. “Hij ving mij op. Voor ik het wist, werd ik wakker met hem op een bed. Naakt.”