-

Economie

Boswachter draagt enorme hond met zonnesteek kilometers lang van berg naar beneden.

Deze zomer is het op verschillende plaatsen weer heel erg warm. Voor zowel mens als dier is het soms moeilijk om aan deze hitte te ontsnappen.

Eind vorige maand was Lexi Daniel op Mount Tammany in New Jersey aan het wandelen, toen ze een Duitse herder en zijn eigenaar zag. Het arme dier lag op de grond en hijgde van uitputting door de verschroeiende warmte.

Ze begon de Duitse herder water te geven, maar ze vreesde dat dit niet genoeg zou zijn. Het dier had dringend medische hulp nodig.

Maar dan stond er een held op. Parkwachter K. Salapek pakte de hond op en gooide hem over zijn schouders. Dat was iets wat het baasje volgens Lexi onmogelijk zelf kon doen.

Dan begon de parkwachter aan de kilometers lange afdeling met de gigantische hond op zijn schouders.

Toen ze bij een beekje kwamen, stopte de parkwachter even om de hond in het water te laten afkoelen.

Daarna vervolgde Salapek de lange afdaling met de hond op zijn schouders.

Lexi was diep onder de indruk van de actie van de parkwachter. Ze schreef op Facebook: “Deze boswachter heeft het leven van deze hond gered. Dit is een held. Deze hond zou het zonder hem wellicht niet overleefd hebben.”

Later liet ze nog weten dat de hond het ondertussen goed stelt.

Laten we deze boswachter eens goed in het zonnetje zetten!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder