-

Economie

‘Marco Borsato kan minnares niet loslaten’.

Marco Borsato zit momenteel in de hoek waar de klappen vallen. Insiders weten dat hij de laatste tijd heel neerslachtig is en misschien zelfs een burn-out heeft. De reden daarvan is wellicht het op de klippen lopen van zijn huwelijk van meer dan twintig jaar. Nu lijkt het er echter op dat hij toch niet helemaal afscheid kan nemen van die ‘andere’ vrouwen.

Nog steeds contact

De oorzaak van de breuk tussen de zanger en Leontine zouden de vele affaires zijn. De affaire met pianiste Iris Hond gaf hij toe, maar er circuleren nog drie andere namen van vrouwen met wie hij het erg gezellig zou hebben gehad. Het zou gaan om een oud-werkneemster van Marco, een vakbondsvrouw én grote fan en zangeres Maan. Daarnaast is er nog zijn ex-vriendin Denise Boekhoeff. Denise was de eerste grote liefde van de zanger, met wie hij nog in een café werd gespot. Het is dus een van die dames die hij niet zou kunnen loslaten.

De zanger volgt Martine, een van zijn vurigste fans, nog altijd op de social media. Uiteraard is dat wederzijds. Hun vermeende affaire werd nooit officieel bevestigd, maar de geruchten dat ze samen tussen de lakens doken zijn hardnekkig. Ze hebben één grote passie gemeen: ze houden beiden van fotografie. Zou de zanger ooit voor haar lens geposeerd hebben?

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder