-

Economie

André Hazes over Lil’ Kleine: ‘Tanden uit z’n bek slaan’.

André Hazes heeft een voortreffelijke relatie met de meeste van zijn collega’s en zelfs met zijn zus kan hij weer door één deur. Er is echter één collega die hij niet kan luchten. In een interview met weekblad Nieuwe Revu haalt hij stevig uit naar Lil’ Kleine.

Te veel pronken

André Hazes geeft aan dat hij de rapper niet kan uitstaan. De zanger vindt dat Lil’ Kleine te veel pronkt met zijn rijkdom. Dat zou hij naar eigen zeggen zelf nooit doen. André liet zich in het interview ontvallen: “Als het mijn zoon zou zijn, dan sloeg ik de tanden uit z’n bek.”

 Grote verschillen

André en Lil’ Kleine zijn op persoonlijk gebied dus heel verschillend. Maar de zanger beseft wel waarom de rapper zo populair is en zoveel succes heeft. André Hazes legt uit: “Kijk ik er als professional naar, dan zie ik dat zulk gedrag simpelweg onderdeel is van zijn succes. Net zo goed als ‘normaal zijn’ onderdeel is van mijn succes als volkszanger.” De volkszanger meent dat fans van Lil’ Kleine zijn muziek maar niets vinden. Toch heeft hij een zekere bewondering voor de rapper: “Los van het feit dat hij knettergek is, is hij wel iemand waarover mensen over veertig jaar zullen zeggen: wij waren erbij. Zijn naam zal worden onthouden.”

View this post on Instagram

?

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder