-

Economie

André Hazes over Lil’ Kleine: ‘Tanden uit z’n bek slaan’.

André Hazes heeft een voortreffelijke relatie met de meeste van zijn collega’s en zelfs met zijn zus kan hij weer door één deur. Er is echter één collega die hij niet kan luchten. In een interview met weekblad Nieuwe Revu haalt hij stevig uit naar Lil’ Kleine.

Te veel pronken

André Hazes geeft aan dat hij de rapper niet kan uitstaan. De zanger vindt dat Lil’ Kleine te veel pronkt met zijn rijkdom. Dat zou hij naar eigen zeggen zelf nooit doen. André liet zich in het interview ontvallen: “Als het mijn zoon zou zijn, dan sloeg ik de tanden uit z’n bek.”

 Grote verschillen

André en Lil’ Kleine zijn op persoonlijk gebied dus heel verschillend. Maar de zanger beseft wel waarom de rapper zo populair is en zoveel succes heeft. André Hazes legt uit: “Kijk ik er als professional naar, dan zie ik dat zulk gedrag simpelweg onderdeel is van zijn succes. Net zo goed als ‘normaal zijn’ onderdeel is van mijn succes als volkszanger.” De volkszanger meent dat fans van Lil’ Kleine zijn muziek maar niets vinden. Toch heeft hij een zekere bewondering voor de rapper: “Los van het feit dat hij knettergek is, is hij wel iemand waarover mensen over veertig jaar zullen zeggen: wij waren erbij. Zijn naam zal worden onthouden.”

View this post on Instagram

?

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder