Connect with us

Economie

André Hazes over Lil’ Kleine: ‘Tanden uit z’n bek slaan’.

André Hazes heeft een voortreffelijke relatie met de meeste van zijn collega’s en zelfs met zijn zus kan hij weer door één deur. Er is echter één collega die hij niet kan luchten. In een interview met weekblad Nieuwe Revu haalt hij stevig uit naar Lil’ Kleine.

Te veel pronken

André Hazes geeft aan dat hij de rapper niet kan uitstaan. De zanger vindt dat Lil’ Kleine te veel pronkt met zijn rijkdom. Dat zou hij naar eigen zeggen zelf nooit doen. André liet zich in het interview ontvallen: “Als het mijn zoon zou zijn, dan sloeg ik de tanden uit z’n bek.”

 Grote verschillen

André en Lil’ Kleine zijn op persoonlijk gebied dus heel verschillend. Maar de zanger beseft wel waarom de rapper zo populair is en zoveel succes heeft. André Hazes legt uit: “Kijk ik er als professional naar, dan zie ik dat zulk gedrag simpelweg onderdeel is van zijn succes. Net zo goed als ‘normaal zijn’ onderdeel is van mijn succes als volkszanger.” De volkszanger meent dat fans van Lil’ Kleine zijn muziek maar niets vinden. Toch heeft hij een zekere bewondering voor de rapper: “Los van het feit dat hij knettergek is, is hij wel iemand waarover mensen over veertig jaar zullen zeggen: wij waren erbij. Zijn naam zal worden onthouden.”

View this post on Instagram

?

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on