-

Economie

Ambulance stopt zodat stervende papa strand kan zien waar kinderen altijd speelden.

Hij vocht voor zijn leven, maar was de strijd aan het verliezen tegen een ziekte die weigerde op te geven. Voor kanker een deel werd van zijn leven, woonde Chris Shaw gelukkig samen met zijn vrouw Kylie en vier kinderen. Maar in een mum van tijd werd hun leven compleet ondersteboven gegooid en Chris wist dat hij niet veel tijd meer had.

In juni 2017 kreeg de vader van vier uit Perth de diagnose van maagkanker. Hij vocht als een leeuw om te blijven leven voor zijn vrouw en kinderen. Maar de kanker was zo agressief dat hij na een jaar te horen kreeg dat hij nog maar drie dagen te leven had.

Zijn vrouw en kinderen waren kapot van verdriet, maar Chris aanvaardde zijn lot. Hij wilde de weinige tijd die hem nog restte, thuis doorbrengen met zijn gezin.

Kylie wilde ervoor zorgen dat haar man nog een keer de plek zou zien die voor het hele gezin heel belangrijk was. Het strand dat ze zo vaak bezochten en waar de kinderen altijd speelden.

Onderweg naar huis van het ziekenhuis vroeg Kylie aan de ambulancemedewerkers om een korte omweg te maken naar het strand. En die stemden maar al te graag in om de laatste wens van Chris te vervullen.

Toen ze de ogen van de 45-jarige vader zagen fonkelen, wisten de ambulancemedewerkers dat ze de goede beslissing hadden gemaakt. Hij genoot met volle teugen van de zonnestralen en het zeebriesje in zijn gezicht.

Chris Shaw overleed uiteindelijk op 31 augustus 2018. Laten we dit gezin veel sterkte en kracht toewensen!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder