-

Economie

Bakker na 40 jaar ontslagen omdat ze betaalde voor ouderen die alleen maar cash hadden.

Een vrouw die 40 jaar lang voor een bakkerij werkte, is ontslagen omdat ze geld nam van klanten om dan te betalen met haar eigen kaart.

Megan Metcalfe (60) is ontslagen bij Birds Bakery in Nottingham. De bakkerij aanvaardde tijdens de pandemie geen cash geld meer uit hygiënische overwegingen. Ze nam ongeveer 150 euro aan cash geld aan van klanten en gebruikte dan haar eigen bankkaart om te betalen.

Megan zei: “Ik beseft dat ik het beleid geschonden heb. Maar ze hadden hun spulletjes al en stonden al bij de toonbank. Er was geen sprake van dat ik een bejaarde man of vrouw zou wegsturen omdat ze geen kaart hadden. Ze hadden de waren al aangeraakt, dus dat had ik dan moeten weggooien of moeten ontsmetten.”

Haar schorsing ging in op 19 juni en daarna kreeg ze te horen dat ze ontslagen was.

Megan zei: “Ik probeerde gewoon het goede te doen. Ik ben echt overstuur door de hele situatie.” Ze voegde er nog aan toe dat ze het niet over haar hart kon krijgen om de klanten weg te sturen. Heel wat van die klanten kwamen immers elke dag brood kopen.

De bazen van de bakkerij lieten weten dat ze het betreuren dat ze Megan moesten ontslaan vanwege haar acties. De manager verklaarde: “Een groot aantal van onze klanten zijn bejaarden – onder wie heel wat kwetsbare personen – en het is onze verantwoordelijkheid om hen veilig te houden.”

Wat vind jij van de beslissing van deze bakkerij?

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder