Connect with us

Economie

Bakker na 40 jaar ontslagen omdat ze betaalde voor ouderen die alleen maar cash hadden.

Een vrouw die 40 jaar lang voor een bakkerij werkte, is ontslagen omdat ze geld nam van klanten om dan te betalen met haar eigen kaart.

Megan Metcalfe (60) is ontslagen bij Birds Bakery in Nottingham. De bakkerij aanvaardde tijdens de pandemie geen cash geld meer uit hygiënische overwegingen. Ze nam ongeveer 150 euro aan cash geld aan van klanten en gebruikte dan haar eigen bankkaart om te betalen.

Megan zei: “Ik beseft dat ik het beleid geschonden heb. Maar ze hadden hun spulletjes al en stonden al bij de toonbank. Er was geen sprake van dat ik een bejaarde man of vrouw zou wegsturen omdat ze geen kaart hadden. Ze hadden de waren al aangeraakt, dus dat had ik dan moeten weggooien of moeten ontsmetten.”

Haar schorsing ging in op 19 juni en daarna kreeg ze te horen dat ze ontslagen was.

Megan zei: “Ik probeerde gewoon het goede te doen. Ik ben echt overstuur door de hele situatie.” Ze voegde er nog aan toe dat ze het niet over haar hart kon krijgen om de klanten weg te sturen. Heel wat van die klanten kwamen immers elke dag brood kopen.

De bazen van de bakkerij lieten weten dat ze het betreuren dat ze Megan moesten ontslaan vanwege haar acties. De manager verklaarde: “Een groot aantal van onze klanten zijn bejaarden – onder wie heel wat kwetsbare personen – en het is onze verantwoordelijkheid om hen veilig te houden.”

Wat vind jij van de beslissing van deze bakkerij?

Lees verder

Economie

Triest nieuws over dochtertjes Maxime Meiland: “ongeneselijk ziek”

Maxime Meiland is met de dood bedreigd nadat zij en haar moeder Erica een aantal uitspraken hadden gedaan over de islam. Ze hadden het voornamelijk over hoofddoeken en dat is niet goed aangekomen. Er is namelijk ontzettend veel ophef over ontstaan.

Vooral Erica ging los over de Islam en vindt dat er niet meer naar Nederland zouden moeten komen. Ze noemde vrouwen in Boerka’s zelfs ‘pinguïns’.

“Ze vindt vooral het hoofddoek dragen waanzin. Wat ook logisch is want waarom moet een vrouw haar haar verbergen omdat mannen een probleem hebben met hun seksualiteit. Zo wordt de vrouw weer de dupe.”

Toen ze deze uitspraken had gedaan ging het voornamelijk los op Instagram en worden ze met de dood bedreigd: “Kanker racist dat je bent ik hoop dat je kanker kind dood gaat lelijke kanker hoer. Ik hoop dat je kanker krijgt inclusief je kind. Als je dood bent kom ik nog ff een keer op je graf pissen.”

De dochtertjes van Maxime worden ook met de dood bedreigt: “Ik wens je kind de dood toe en ik hoop dat ze ongeneselijk ziek wordt lelijke kanker baby ook. Schaam je diep”, wordt er op Instagram gezegd.

Bron: leefspiritueel.nu

Lees verder

Economie

Bebloede Lil’ Kleine met pistool beroofd

Gisteravond, vlak voor een feestje in Rotterdam is Jorik Scholten beroofd van zijn horloge.

Het gebeurde toen het feestje was afgelopen en drie mensen hem buiten aan het opwachten waren. Toen hij het pand van de album-release party van producent en dj Jack Shirak (28) verliet waren er drie mannen op hem aan het wachten buiten. Hij werd hij met een pistool tegen zijn hoofd geslagen en werd het horloge van zijn pols getrokken.

Kleine was niet alleen want meerdere mensen zagen het gebeuren en de mensen die nog op het feestje waren werden gewaarschuwd. Jorrik werd ook onder schot gehouden door het pistool zeggen meerdere getuigen.

Lil Kleine zat onder het bloed en er was veel politie ter plekke.

‘Gisteravond is er aan de Willemskade in Rotterdam een poging beroving geweest. De melding hiervan kwam rond 23.45 uur binnen. We onderzoeken of er nog iets is buitgemaakt bij de beroving. Dat staat nog niet vast, maar is ook niet uitgesloten.

Het was een gewelddadige en een gewapende poging overval. We hebben nog geen aanhoudingen verricht. Het onderzoek daaromheen is in volle gang. We willen weten wat er precies is gebeurd. We horen getuigen die op dit moment bij ons in beeld zijn en lezen camerabeelden in de omgeving uit.

Als iemand iets heeft gezien, kunnen ze bellen naar 0900-8844. Tips zijn altijd welkom’, zei de politie.

Lees verder

Economie

Zien: Memphis Depay showt hoe rijk hij is, brengt stoere rapvideo uit

Memphis Depay is dit WK nog niet echt in vorm zeg maar. We hebben het niet nagekeken, maar de man die de bank in Barcelona warm houdt, heeft in twee wedstrijden vermoedelijk drie balcontacten gehad. Ergens snappen we wel waarom…

Memphis is namelijk ook rapper. En laat hij nu net voor het WK een nieuwe clip uitgebracht hebben. Samen met ene Quinsy Promes, die Nederland angstvallig vermijdt omdat hij verdacht wordt van het neersteken van zijn neef. De twee hebben een rotsvast vertrouwen in hun rapskills.

Bekijk onderstaand de video.

Bron: leefspiritueel.nu

Lees verder
Advertisement

Trending