-

Economie

Sylvia Sneijder deelt nieuws over zieke man.

De voorbije jaren waren niet gemakkelijk voor het gezin van Wesley Sneijder. De relatie met zijn vrouw Yolanthe liep op de klippen, hij stopte met voetballen en nu verblijft zijn zoontje duizenden kilometers ver weg. Broer Rodney hing in 2017 zijn voetbalschoenen aan de haak, maar die was eigenlijk nooit echt doorgebroken als voetballer. De hardste klap kreeg het gezin toen hun vader de diagnose van kanker kreeg. Nu kregen ze eindelijk een beetje goed nieuws te horen.

Geruststelling

Toen de ziekte van Barry Sneijder in oktober 2019 bekend werd gemaakt, wilde de familie daar niet veel over kwijt. Rodney vertelde toen aan het weekblad Story: “We zullen onze vader door deze zware periode heen slepen. Het is al enkele weken aan de gang. De ziekte is kanker, maar meer wil ik er niet over zeggen. Als je dat hoort dan stopt alles even, maar we blijven positief. Hij nu gelukkig ook. Hij gaat knokken en wij steunen hem daarbij. Uiteindelijk komt alles goed.”

View this post on Instagram

Gefeliciteerd oma??❤️❤️

A post shared by Jessey Sneijder (@jesseysneijder_) on

En Rodney bleek gelijk te hebben. Volgens Bekende Buren liet Barry zich een tweede keer testen en hij was voor de tweede keer schoon!

Sylvia Sneijder, de moeder van Wesley, Jeffrey en Rodney, vertelde aan Bekende Buren: “Hij heeft pas zijn tweede scan gehad en is nog schoon gelukkig. Dat stelt me toch enigszins gerust en hopelijk blijft dat zo.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Sterkte opa❤️❤️❤️❤️

Een bericht gedeeld door Jessey Sneijder (@jesseysneijder_) op

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder