-

Economie

Nicol Kremers gefilmd terwijl ze ‘compleet doorgesnoven’ is

Nicol Kremers is als model goed bezig met het opbouwen van een succesvolle carrière. Sinds haar relatie met Peter Gillis voorbij is, moet ze haar eigen geld verdienen, en dat lukt haar behoorlijk goed.

De 33-jarige moeder van meerdere kinderen heeft bijvoorbeeld een grote aanhang op 0nlyFans, waar ze flink wat geld mee verdient.

Helaas ging het tijdens Koningsnacht flink mis voor Nicol. Roddelpraat meldde dat ze er flink doorheen zat en dat er beelden waren waarop te zien was dat ze dr0nken en onder invloed was.

Op de foto die bij het artikel stond, was te zien dat er nog wat wit poeder op haar neus achterbleef.

Het is zorgelijk om te zien dat iemand met zoveel potentie en succes zichzelf zo in de problemen kan brengen.

Het is begrijpelijk dat Nicol wellicht haar eigen manier heeft om te ontspannen en te genieten, maar het is belangrijk om de risico’s van drugs- en alcoholgebruik niet te onderschatten.

Het feit dat Nicol als alleenstaande moeder haar eigen geld moet verdienen, maakt de druk alleen maar groter.

Het is bewonderenswaardig dat ze zo’n succesvolle carrière heeft weten op te bouwen, maar het is belangrijk dat ze ook aandacht besteedt aan haar welzijn en gezondheid.

Een goede balans tussen werk en ontspanning is essentieel voor iedereen, vooral voor iemand die zoveel verantwoordelijkheid draagt.

Het is zorgwekkend dat dr*gs- en alcoh0lgebruik vaak wordt geassocieerd met de modellenwereld en de entertainmentindustrie.

Dit kan leiden tot het normaliseren van dergelijk gedrag en kan jonge mensen ertoe aanzetten om te experimenteren met dr*gs en alc0hol. Het is belangrijk om te erkennen dat deze stoffen risic0’s met zich meebrengen en om een gezonde levensstijl te promoten.

Het is begrijpelijk dat Nicol zich wellicht onder druk voelt staan om te blijven presteren en te blijven groeien in haar carrière.

Het is echter belangrijk om te onthouden dat zelfzorg en het nemen van tijd voor jezelf ook essentieel zijn voor het bereiken van succes en geluk.

Het is te hopen dat Nicol deze situatie als een wake-up call ziet en hulp zoekt als ze het gevoel heeft dat ze de controle verliest.

Het is belangrijk om te erkennen dat het niet erg is om hulp te vragen en dat er altijd mensen zijn die bereid zijn om te helpen.

Het is tevens belangrijk om te erkennen dat het feit dat Nicol 0nlyFans gebruikt om geld te verdienen niet betekent dat ze minder waardevol is als persoon of als moeder.

Er is niets mis met het verdienen van geld op een manier die voor jou werkt, zolang het op een gezonde en veilige manier gebeurt.

Als samenleving moeten we ervoor zorgen dat we de juiste ondersteuning en hulp bieden aan mensen die het nodig hebben.

Het is belangrijk om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren waarin mensen openlijk kunnen praten over hun problemen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder